Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Kako popraviti kozmetičke greške?

10 Septembar 2013
Kako popraviti kozmetičke greške?

Malo je uvek dobro!

Ta izreka je zaista tačna, ali ako vam se ikad desilo da razmišljate "ako je malo dobro-onda je puno super" vrlo brzo ste uvideli da ste pogrešili i da vam treba pomoć.Verujte nam na reč takve "beauty" greške dese se uglavnom pred bitan događaj u vašem životu, neretko i čak i pred docek 2014. ili čak vaše venčanje. 

Inficirana koža od akni

Ne postoji osoba koja se nije naučila na ovoj grešci! A ukoliko ste vi sad saznali za ovu "školu", uzmite blaznice i na njih nanesite tonik za lice, kako biste smanili crvenilo i ublažili znakove infekcije. Nakon toga držite kratko kocku leda na upaljenom mestu kako bi izbegli otok. Nakon toga nanesite nemasnu hidratantnu kremu za lice.

Iziritirana koža od pilinga

Ukoliko ste preterali sa pilingom kože, i sad vam je koža upaljena, crvena i deluje kao da će pući svakog momenta odmah uzmite blaznice, natopite ih hladnim mlekom i držite 20-30 minuta na upaljenom mestu. Mlečni proteini ublažavaju proces upale. Narednih dana za umivanje ili tuširanje koristite samo vodu i pantenol. Za dalji period koristite blage piling kreme na prirodnoj bazi. Prirodna krema za osetljivu kozu na bazi kamilice je pravi izbor za vas, jer kamilica ublažava crvenilo i iritacije i umiruje vašu kožu. 

Preterali sa kremom za samopotamnjivanje

Svi volimo da kad smo preplanuli, jer smo tad sebi, a i drugima lepši, to stoji. Ali neretko u tome preterujemo. Ovaj put ćemo preskočiti sve "čari" solarijuma i pomoći vam vrlo brzo ukoliko ste preterali sa kremom za potamnjivanje. Prvo što morate da uradite je da se istuširate telo toplom vodom i nekim blagim sredstvom za piling, Zatim, posle tuširanja nanesite losion za telo koji uu sebi sadrži laktilnu kiselinu, jer baš ona će ubrzati prirodni proces eliminisanja izumrlih ćelija. Za dan dva će rezultati biti vidljivi, a vi ćete sami proceniti da li treba da ponovite postupak ili ne. 

 

 

 

 

 

Povezani tekstovi

Nega stopala

Ne postoji osoba kojoj se ne sviđa preplanuli izgled nogu i koja ne bi volela da takav izgled zadrži zauvek.  Na...

04.09.2013.

Zdravi i s'jeseni

Ukoliko pak ne volite da idete u fitnes centre, znajte da i obično šetanje je odlično za naš organizam. Vrlo...

16.09.2013.