Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 1000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Pripremite prirodni tonik protiv akni

07 Novembar 2016

Ukoliko imate problematičnu kožu sklonu suvišnom mašćenju i stvaranju akni, možete pripremiti prirodan antibakterijski tonik od potpuno prirodnih sastojaka. Ovakav tonik ne isušuje kožu, a sadrži sastojke koji blagotvorno deluju na kožu i ublažavaju nepoželjne promene na njenoj površini.

Za pripremanje ovog tonika potrebno vam je 100ml hidrolata žalfije, koji reguliše suvišno lučenje masnoće, a ujedno površinu kože umiruje i hladi. U hidrolat dodajte jednu kašiku ulja od koštica grožđa, poznatog  po tome što balansira lučenje masnoće i sprečava nastanak akni. U mešavinu dodajte i 15 kapi eteričnog ulja čajevca koji deluje antibakterijski i suzbija već postojeće akne.

Ovu kombinaciju biljnih sastojaka dobro izmešajte i čuvajte u bočici. Pre svake upotrebe bočicu dobro promućkajte da se sastojci sjedine. Tonikom nakvasite komadić vate i koristite za tamponiranje lica. Koristite svakodnevno, ujutru i uveče.

 

 

Povezani tekstovi

Uz redovno vežbanje do dobrog zdravlja

Brzi tempo življenja koji nam nameću naše svakodnevne obaveze čini da prestanemo da obraćamo pažnju na to kako i šta...

31.10.2016.

Pakovanje za negu suve kože ruku zimi

Ruke su deo tela koji je najizloženiji negativnim spoljasnjim uticajima. Ako na to dodamo i činjenicu da je koža ruku...

08.11.2016.