Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Prirodom protiv proširenih vena i hemoroida

16 April 2014
Prirodom protiv proširenih vena i hemoroida

U narodu kažu da priroda ima odgovor na sve i da sve bolesti koje nisu inicirane i modifikovane nalaze svoj lek u prirodnoj medicini koju često nazivaju alternativnom. Prednost lekovitog bilja, prirodnih lekova i prirodne kozmetike je upravo u tome što ne nose sa sobom nikakve nus pojave a istovremeno ostvaruju odlične rezultate. 

Brojne tegobe i bolesti sa kojima se svakodnevno susrećemo mogu se ublažiti, iskoreniti ali i preduprediti promenom stila života, ishrane i prirodnom medicinom. Na taj način poboljšavamo kvalitet života.

prosirene vene

Jedan od učestalih problema od kojih pati veliki procenat ljudi jesu proširene vene i hemoroidi. Ove tegobe su veoma neprijatne, a uzroci za pojavu mogu biti brojni. Hemoroidi mogu da budu unutrašnji i spoljašnji, predstavljaju male čvoriće u kojima se zadržava krv zbog prekomernog protoka koji izaziva proširenje hemoroidnih vena i njihovo nastajanje. Prvi simptomi su svrab, peckanje a u krajnjem stadijumu krvarenje i oštar bol. 

Dobra strana je da se adekvatnim načinom života, pravilnom ishranom, prirodnim kremama ova tegoba može efikasno lečiti. A ono što je najbitnije jeste da ukoliko pratite simptome i vodite računa, krajnji stadijum se može izbeći. 

hemoroidi i prosirene vene

 

Rešenje za proširene vene i hemoroide

 

Preporučujemo kremu Herbavena koja ublaža olakšava tegobe kod stanja kao što su hemoroidi i proširene vene. Najučinkovitija kombinacija kreme koja ublažava tegobe jeste ulje nevena, žutog noćurka i kantariona, pomešano sa eteričnim uljima čempresa i lavande. Ova kombinacija smanjuje upalu, svrab, bol i istovremeno regeneriše kožu. Ono što je veoma važno je da prirodne kreme na bazi ulja ne sadrže konzervanse, veštačke boje i mirise pa se na taj način se izbegavaju iritacije i alergije.

 

Povezani tekstovi

Stiglo je proleće, pokažite lepa i negovana stopala

Drage dame, Kreme za negu stopala neka budu vaš saveznik i stalni stanovnik vaše torbe. Lepa i negovana stopala su pre...

10.04.2014.

Nega kože u trudnoći

Drugo stanje je za neke žene mučno, dok je za druge čak i najlepši period u životu. Muževi za svoje...

28.04.2014.