Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Å ta svaka žena treba makar jednom mesečno da uradi za sebe?

06 Septembar 2012
Å ta svaka žena treba makar jednom mesečno da uradi za sebe?

Međutim, takav tempo života ostavlja posledice po kožu i zdravlje, i često se desi da žene izgledaju starije nego što zapravo jesu. Nudimo vam savete kako da vodite računa o svom izgledu i telo, “nabrzaka”.
Uvek uz sebe imajte prirodnu kremu za negu ruku, ona ne zauzima mnogo prostora a dok radite ili čekate nešto možete namazati svoje ruke i malo ih osvežiti. Lepše ćete se i vi osećati kada namažete ruke i skinete svakodnevnu nečistoću sa njih. Dok kod kuće obavljate svakodnevne poslove postavite negde na prolazu eterična ulja da vam prostorije bolje mirišu.
Pored toga, prirodna eterična ulja imaju mnoga umirujuća i lekovita svojstva te mogu da vas lečiti “u prolazu”. Jedna krema za negu zrele kože nek vam stoji na noćnom stočiću pa je kada legnete u krevet namažite, ceo proces ukupno traje dva minuta a lice će vam biti lepše i opuštenije.
Ovo su bili saveti za brzinsku negu kože i tela, ali ne zaboravite da biste makar jednom u dve nedelje trebali napuniti sebi kadu punu penušave kupke, zaroniti u nju, zaboraviti sve probleme i opustiti se. Život dovoljno brzo prolazi, pokušajte uhvatiti koji momenat samo za sebe.

Povezani tekstovi

Mi to zaslužujemo!

Kada se one udaju, steknu porodicu, sve to pada u drugi plan. Onda su na prvom mestu deca, muž, kuća,...

30.08.2012.

Ružice, Ružo, Ruška...

Istraživanje je uključivalo osobe sa ožiljcima od akni, dubokim borama, UV oštecenjima, problemima izazvanim zračenjem, ožiljcima od opekotina...

13.09.2012.