Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Vaš stan kao mirisna oaza

12 Maj 2015
Vaš stan kao mirisna oaza

Stanovi širom Srbije ovog proleća mirišu na lipu, sladoled i kokice. Mirišu na kišu i kafu, na pripremanje ručka i na kremu za bebe. Mirišu na svakodnevicu. Posebno je pitanje da li vam sadašnji mirisi odgovaraju ili ne. Ono što još više može da oplemeni vaš prostor ili da unese miris koji želite jesu eterična ulja. Raznolika i jednostavna za upotrebu, ispuiće vaše želje.

MIRIS JE U VAZDUHU

Eterična ulja u našoj blizini, bilo da su u vazduhu ili ih koristimo na koži u hrani, doprinose tome da se bolje osećamo. Ona čije kapi dodajemo u aroma lampe ili na jastučnice, osvežavaju naš prostor i ispunjavaju ga mirisom koji nam prija. Zahvaljujući tome možemo da popravimo svoje raspoloženje i koncentraciju. Stanovi u Novom Sadu tako mogu da mirišu na lavandu, čempres, nanu. Ili na neko od ulja koje vam predstavljamo.

POMORANDŽA, CIMET I BOSILJAK – BORBA PROTIV DEPRESIJE

 

Nakon napornog i stresnog dana, sve što želite jeste da se udobno smestite i opustite. Svi stanovi u Novom Sadu imaju kablovsku mrežu, a povezani su i na Internet mrežu. Većina će uključiti televizor ili računar i pokušati da se na ovaj način zabavi. Zašto ne biste poklonili sebi aroma terapiju, umesto toga?

Posvetite se sebi u trenucima mira, dok vas obavija miris koje pruža eterično ulje pomorandže. Topao miris zrele i slatke narandže popraviće vaše raspoloženje. Ukoliko ste isrcrpljeni i depresivni, posebno će vam pomoći eterično ulje cimeta. Snažnog dejstva, ispuniće vaš stan neodoljivim mirisom. Eterično ulje bosiljka smanjiće napetost i letargiju, pa osim što će stanovi u Novom Sadu mirisati na tradiciju, održaće njihove stanovnike budnima i skoncentrisanima.

KAKO SE KORISTE ETERIČNA ULJA?

 

Da biste osvežili svoj prostor neophodne su vam aroma lampe ili bilo koji drugi nosači, kao što su difuzeri, koji će omogućiti da se eterična ulja ispuštaju. One bi trebalo da budu dovoljno velike, kako voda ne bi isparila pre nego što fitilj dogori. Mogu biti otvorene i zatvorene, s tim što se ove druge više preporučuju, jer se ne gubi deo topline. Difuzeri ne menjaju ulja, jer se ona ne greju, nego se tako hladna raspršuju u vazduh. Kada je reč o lampama, u vodu koja se nalazi u lampici ili na nosaču nakapajte 12 kapi omiljenog ulja. Nemojte ih mešati, nego odaberite ono koje će vam najviše prijati. Prepustite se i uživajte – stanovi u Novom Sadu postaju mirisne oaze!

 

Povezani tekstovi

Prolećna nega kose nevenovim uljem

Suva kosa nakon duge zime, različito tretiranje fenom ili peglom za kosu, kao i boravak u prostoru koji se greje,...

06.05.2015.

Stiže leto - posvetite se sebi

Haljine, šortsevi, lagane majice i preplanula tela. Jedina razlika biće u tome ko je negovao svoju kožu, a ko ne....

25.05.2015.