Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Zdravi i s'jeseni

16 Septembar 2013
Zdravi i s'jeseni

Ukoliko pak ne volite da idete u fitnes centre, znajte da i obično šetanje je odlično za naš organizam. Vrlo lako možete da sagorite kalorije, poboljšate rad srca, krvotoka i pluća, plus odlično je za oslobađenje od stresa.  

Dolaskom hladnijeg vremena nekako svi više ostajmo u kući, manje se krećemo, i povećamo samo kilažu. Nemojte zapostaviti zdrav način ishrane prvim dolaskom hladnijih dana. Trudite se da jedete što više voća i povrća, "jesenjih" boja. Jabuke ili bundeve su pravi izbor hrane, jer poseduju veoma hranljive esencijalne vitamine.

  Ono što skoro niko od nas ne može izbeći početkom jeseni su simptomi prehlade ili gripa. šetnja, zdrava ishrana i minimum 7-8 sati mirnog sna su nešto čime ćete ojačati vaš imunitet i bezbedno "ušetati" u jesen. Tople kupke sa esencijalnim uljima, prava su stvar za opuštanje i oslobađanje od stresa, a samim tim i ojačavanje imuniteta. Etericno ulje od eukaliptusa, nakapano već sa par kapi u vašoj kupki ili pomešano sa vašim mlekom za telo je odlično za ublažavanje simptoma prehlade i jačanje imuniteta.

Povezani tekstovi

Kako popraviti kozmetičke greške?

Malo je uvek dobro! Ta izreka je zaista tačna, ali ako vam se ikad desilo da razmišljate "ako je malo dobro-onda...

10.09.2013.

Kako pobediti jesenju depresiju?

Danima samo slušate sa svih strana kako bi voleli da je još leto, kako bi opet na more, kako se...

23.09.2013.