Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Novi proizvodi Marigold kozmetike!

24 Februar 2016
Novi proizvodi Marigold kozmetike!

Ljubav prema prirodi i znanje o blagodetima koje ovi proizvodi imaju na našu kožu, inspirišu nas da osmišljhavamo nove proizvode, koje ćete rado koristiti. Razmišljajući o tome šta bi mi voleli da koristimo osmislili smo četiri nova proizvoda, od kojih su tri svrstana u grupu hidrolata.

Kakao puter

Nakon velikog uspeha dva proizvoda, Shea butter nerafinisani i Shea butter 100% čist, predstavljamo vam Kakao puter. Hladno presovan i nerafinisan, štiti kožu od loših spoljnih uticaja, ali i od bora, koje nastaju preveremenim starenjem. Ovaj proizvod će vam veoma koristiti tokom leta, jer regeneriše kožu nakon sunčanja. Nahraniće vašu kožu, doprineti njenoj hidriranosti, zbog čega će ona postati gipka, a dobiće i na elastičnosti. Ukoliko je vaša koža osetljiva, ovaj puter će je zaštititi od iritacija. Posebno će ga voleti trudnice, koje korišćenjem kakao putera mogu da spreče nastanak strija. Upotrebljavajte ga tako što ćete teglicu potopiti u vrelu vodu. Kada se puter istopi, nanesite ga na vlažnu kožu i umasirajte kružnim pokretima.

Hidrolati

Hidrolati predstavljaju cvetne vodice, namenjene pre svega nezi kože lica, ali i kose i kože. Nastaju kao nusprodukti destilacije biljnih materijala. Mi smo za vas pripremili tri različita izbora.

Hidrolat muskatne žalfije namenjen je masnoj koži. Reguliše suvišno lučenje masnoće, a posebno je namenjeno nezi kože koja je sklona aknama. Ukoliko ga koristite za kosu, sprečiće perutanje temena, a takođe će uticti i na to da se kosta manje masti. Možete ga koristiti i umesto tonika, a odlično je i kao vodena faza za maske za kožu. Tokom letnjih meseci će vas osvežiti. Ne sadrži alkohol, pa možete da ga koristite svakodnevno. Prvo ga nanesite na parče vate i njime očistite lice. Potom nanesite hidrolat direktno na kožu, a potom kremu ili ulje koje koristite za redovnu negu.

Hidrolat matičnjaka mogu da koriste svi tipovi kože, ali je posebno namenjen za suvu i zrelu kožu. Odično se pokazao i kod kože sklone ekcemima i dermatitisu. Izuzetno umiruje kožu, pa se preporučuje kod tretiranja iritirane kože, što će posebno značiti tokom leta, ukoliko izgorite na suncu. Odlično je da smanjite crvenilo koje nastaje nakon brijanja ili depilacije. I ovaj hidrolat može da s ekoristi kao faza kod maski i kao osveživač. Ne iritira i ne isušuje kožu, a koristi se isto kao hidrolat muskatne žalfije.

Hidrolat lavande namenjen je svim tipovima kože. Odličan je kod osetljive ili iritirane kože, jer je smiruje. Odlično se pokazuje i kod svraba prilikom ujeda insekata. Ovaj proizvod će vam takođe pomoći nakon depilacije ili brijanja. Tonik, vodena faza i osveživač i njegove su namene, kao veoma blagog hidrolata, koi bi trebalo da koristite na već predstavljen način.

Sve naše proizvode možete poručiti putem naše on line prodavnice na sajtu, ali ih možete pronaći i na nekom od mnogobrojnih prodajnih mesta širom Srbije, kao i u prodavnicama zdrave hrane "Maslina".

 

Povezani tekstovi

Promocija Marigold proizvoda u Beogradu

Promocija naših proizvoda održaće se u prodavnici zdrave hrane "Maslina" u Katanićevoj ulici broj 2, u Beogradu. Posetite nas  05....

03.02.2016.

NOVO- Marigold ukrasno pakovanje za proizvode

Pružamo vam novu mogućnost. Od sada svoje odabrane Marigold proizvode možete dobiti i u našem originalnom, ukrasnom pakovanju dizajniranom samo...

19.01.2017.