Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

5 najbitnijih tretmana koje MORATE uraditi pred leto

17 Jun 2013
5 najbitnijih tretmana koje MORATE uraditi pred leto

Jeste li spremni?
Kada pomislite o spremanju za leto, da li su Vam na umu beskonačni dani u teretani? Ili razmišljate o obilasku butika u potrazi za novom garderobom? Iako su i jedno i drugo stvarno bitni za letnju sezonu - ne zaboravite tretmane lepote. Nema veze sto vam se ne vide trbušnjaci, ili što su sandale od pre dve sezone - blede noge se ioanko sa ničim ne slažu.
Istina je da je naša koža u manjku sa tretmanima lepote tokom zime. Većina nas je udobno  ušuškana u slojeve odeće, pa nas dlake najmanje dotiču.  Ali za ovo leto smo spremili top 5 tretmana koje morate obaviti... pa već ove nedelje! :)

1. Ten
Ovo je bila više nego duga zima, pa osim ako niste imali sreće da skočite na neku tropsku destinaciju - verovatno ste stigli do nijanse vampira. Umesto da vaš prvi izlazak na plažu izgleda kao da vas je neko odmrznuo - poslužite se nekim proizvodom za samopotamnjivanje - samo za zdrav sjaj.

2. Pramenovi
Iako plažu uglavnom gledate na slikama, dovoljno je da izvučete par strateških zlatnih pramenova, kako bi izgledali kao da Vas sunce miluje. To je odlično i za sezonsku promenu frizure.

3. Depilacija
Niko te ne osuđuje ako se zadnja 4 meseca nisi pošteno obrijala ili depilirala. Ali vreme je vratiti se, jer ništa ne ide tako dobro na suknju ili šorts kao glatke noge.
Još čekate? Posle depilacije isprobajte shea butter, odličan je za smirivanje iziritirane kože.

4. Piling
Stara koža je ionako 'so last year' - ali bukvalno. Ovde ne moramo da se ponavljamo: skinućete mrtve  čelije kožđe i vratiti koži prirodan sjaj.

5. Pedikir
Možda idete na manikir i pedikir tokom cele godine, ali ovo je definitivno pravo vreme za pedikir - vreme je sandala. Plus, ima takooo mnogo novih boja lakova i gelova - sve to treba isprobati. I ne zaboravite koliko je bitna nega stopala...

Povezani tekstovi

Kako spremiti kožu za letovanje

Ukoliko su sunčevi zraci u kombinaciji sa slanom vodom, čestim kvašenjem i vrućinom, tada dobijate idealne uslove da vaša koža...

12.06.2013.

Zašto je čokolada dobra za vas

Čokolada o kojoj vam mi danas pišemo nije bilo kakva, niti mislimo na kremaste nugat čokolade. Čokolada o kojoj mi...

17.06.2013.