Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Budite lepe i prirodne

21 Oktobar 2013
Budite lepe i prirodne

Zamislite da ujutru krenete na posao i sretnete sve ljude nasmejane, raspoložene i srećne. Umesto vedrih osmeha i po koje bore koje, kao na slici Dorijana Greja, ispisuju život i svedoče o proživljenom vremenu, žene sve više izgledaju kao loše replike Majkla Džeksona. Kada bi sva „isprazna lica” koja svakodnevno srećemo zamenili iskreni osmesi, negovani po receptima naših baka po kojima je zasnovana prirodna kozmetika, sa naslovnica nas ne bi vrebala uštogljenost i jednoličnost već autentična prirodna lepota. Za nju su dovoljne kreme za lice, prirodna ulja koja kao baza pomešana sa eteričnim uljima, kao što je ulje lavande imaju blagotvorno dejstvo ne samo na kožu već i na psihu. 

 

Pored toga imaju blagotvorno dejstvo i na novčanik, jer je paradoksalno ono što je najzdravije upravo i najjeftinije, a mi samo trebamo umeti to da iskoristimo. Kozmetika kojoj se pribegava uglavnom je štetna, testirana na životinjama, pa zatim bez pouzdanih dokaza o bezbednosti prosleđena nama. Pacovi, miševi i ostale životinje zamorci su kozmetičkih kompanija, a mi žene zamorci cele modne industrije koju poklonički pratimo. Harizma je nešto što se ne može našminkati i doterati, pamet, sigurnost nešto šte se ne može ni kupiti ni oteti, a individualnost i lepota, dar koji treba negovati. Budite svoje, individualne, lepe i orginalne, a ne ištancane plastične lutke na pokretnoj traci šoubiza. Setite se moćnih žena koje su svoje mane pretvorile u snagu i zaštitni simbol, koje su na svoj način rekle NE „savršenosti“ koja je postala imperativ. Barbara Strejsend, odmah do nje Meril Strip, Džulija Roberts, Isidora Bjelica, Jelena Janković i mnoge druge žene, svoje mane pretvorile su u prepoznatljivu snagu kojoj se drugi dive. Prihvaćene su i cenjene zbog svog lika i dela, ali pre svega zbog toga što su prihvatile sebe i svoju lepotu koju na provokativan i smeo način nose. Pored njih je i niz drugih žena svesnih sebe, a vi upravo treba da se ugledate na neku od njih. Imajte u vidu da original menja hiljadu kopija i da sve plastične žene liče jedna na drugu, dok su sve pametne samosvesne žene lepe svaka na svoj način. Budite jedna od njih, izbor je na vama.

Povezani tekstovi

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu   Šta je najbolje za suvu i oštećenu kožu? Čime da sprečim nastajanje bora? Koja krema...

14.10.2013.

Razbijte rutinu, sitnicama učinite sebi dan lepim

Da li vam se nekada učini da vam je svaki dan isti i da život prolazi pored vas? Izgleda da...

28.10.2013.