Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Da li se osećate dobro u svojoj koži?

09 Maj 2014
Da li se osećate dobro u svojoj koži?

Sve dame zaslužuju da se dobro i komotno osećaju u svojoj koži. Treba da uživaju u njenom sjaju, lepoti i nezi koju ona odaje, kako na pogled tako i na dodir. Da biste izgledale zanosno, pune samopouzdanja, potrebno je da se posvetite svakodnevno sebi i zaslužite taj izgled koji želite. Na reklamama besprekornost kao normativ, tera vas da se osećate nesigurno, ali je zapravo istina da uz samo malo vremena odvojenog za sebe, regulisanja vašeg načina života i same, to možete da postignete.

mleko za telo

Izuzetno je važno da dobro procenite kom tipu pripada vaša koža pa da u skladu sa tim koristite odgovarajuće preparate. Ovo je od izuzetnog značaja, ne samo za izgled već i za zdravlje koje bi ipak trebalo da bude na prvom mestu. Potrebno je da sa mlekom za telo tokom godine unosite dovoljan broj hranljivih supstanci u kožu, pravilnim masiranjem i pokretima površinski sloj kože upija hranjive materije i čini je mekom i elastičnom.

Važno je da nega bude kontinuirana, u toku duge zime ne smete da zaboravite da se posvetite sebi jer je tada to vašoj koži i najpotrebnije. Ukoliko se neodgovorno odnosite prema svom zdravlju i vašoj koži to se estetski manifestuje na vašoj koži.

Postignite sklad, potrudite se da budete zadovoljne sobom i da energija i samopouzdanje kojim zračite bude ispisano na vašem tenu, koje već sada treba da pripremate polako za leto.

prirodna kozmetika

Kupka i piling pre spavanja 

Kada relaksirani izađete iz kade, nežnim pokretima umasirajte odgovarajuće mleko za telo. Posebno vodite računa ako imate suvu kožu koja zahteva posebnu negu. U tom slučaju mleko ne smete nikako da zaboravite, jer suva koža ne samo da se peruta i nije privlačna, često može da puca i izaziva svrab. S vremena na vreme uradite piling, odstranite mrtve ćelije i omogućite vašoj koži da diše.

Neizostavna masaža

Nikako ne zaboravite masažu. Nakon naporne nedelje i dugog rada, vašim mišićima je potrebno da se opuste. Masaža blagotvorno deluje na sva vaša čula. Ukoliko je primenjujete jednom nedeljno bićete kao nove, ali i jednom mesečno u zavisnosti od vremena i mogućnosti biće dovoljno da izgledate kao dive, a upravo tako ćete i da se osećate.

marigold

Kada leto stupi na scenu i   smeni ovu već predugu zimu u njega ćete zakoračiti samosvesno i sigurno. Bićete neodoljive i samouverene, a to je suprotnom polu najbolji afrodizijak. Budite lepe, negovane i svoje, priuštite sebi male užitke koji će se na vama jasno videti.

 

Povezani tekstovi

Prirodne maske za lice

  Prirodne maske za lice u Vašem domu   Da li ste znali da za čišćenje lica možete da koristite namirnice kojima svakodnevno...

06.05.2014.

Recepti za negu sa eteričnim uljem lavande

  Nega lica:   Maska za masnu kožu sklonu aknama Eterično ulje lavande u kapima dodajte u kašiku pavlake i dobro izmešajte. Naneti na lice...

27.05.2014.