Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Hidratantna krema za savršeno lepu kožu

14 Februar 2013
Hidratantna krema za savršeno lepu kožu

Pravilna nega koze mora da nam bude dnevna rutina, ako želimo da sačuvamo mladalački i negovan izgled što duže.

Nega lica:
krenite od umivanja, zatim blago ištipkajte lice, i sačekajte 15 minuta kako bi se koža osušila. Nakon toga nanesite hidratantna krema kružnim pokretima. I ne zaboravite vrat, jer na vratu se vide prave godine, a uvek ostane zaboravljen negde između nege lica i nege tela.

Nega tela: Nakon tuširanja, sačekajte da se prisušite, a onda nanesite bademovo ulje ili mleko za negu tela . Sačekajte da se upije, i blago razmažite mesta koja su ostala još pod slojem kreme. S vremena na vreme, priuštite svojoj koži piling koji će odstraniti sav višak ćelija, i pomoći da se krema bolje upije.

Nega stopala i ruku: Natopite ih u mlakoj vodi, pomešanoj sa malo morske soli. Istrljajte pete, i sredite nokte i zanoktice, a zatim namažite ruke i noge bogato kremom, dajte im vremena da se sve upije. U svetu reklama, često posežemo za pogrešnim proizvodima, koji onemogućavaju našoj koži da diše, ali da bude negovana.

Depilacije, loši materijali garderobe koju nosimo, kao i nebriga dodaju nam nepotrebne godine. Budite korak ispred i dočekajte svako godišnje doba spremni.

Povezani tekstovi

Ulje divlje ruže - recepti

Nudimo Vam par recepata, a vi odaberite ono što Vam je potrebno: Ulje za tretman naborane kože 20ml ulja  divlje ruže 10 ml...

07.02.2013.

Neobični saveti za negu koji su stvarno delotvorni

Za početak, da izbegnete trag od maskare plastičnom kašikom zaštite kapak. Na taj način će višak maskare dospeti na kašiku,...

21.02.2013.