Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Kako da odaberete pravu kremu za jesenju negu

23 Septembar 2019
Kako da odaberete pravu kremu za jesenju negu

Sada kad nam je koža umorna od besomučnog nazimeničnog kvašenja i sunčanja, pravi je čas da porazmislimo o tome kako ćemo je negovati s prvim hladnim danima. Ne dozvolite da i ove godine zakasnite i završite sa ispucalim i grubim rukama i suvim licem! Svako nanošenje zaštitnog ulja koje ste praktikovali tokom leta, s prvim oštrim jesenjim vetrom neće biti dovoljno. Zato, pre nego se bacite u potragu za novim preparatima, proverite trenutno stanje svoje kože, dobro procenite stepen njene vlažnosti i hidratacije i nemojte potcenjivati trenutne potrebe. Verujemo da ovaj izbor nikada nije lak i zato smo za vas na osnovu tipa kože i njene problematike, izdvojili prirodne kreme proverenog kvaliteta:

KREMA ZA OSETLJIVU KOŽU OD KAMILICE

Odabrane biljne sirovine glavni su adut jedne od traženijih Marigoldovih krema za kožu koja je sklona čestim i pojačanim reakcijama. Svim tipovima osetljive kože biće posebno pogodna, zbog svoje odbrambene moći koja pomaže koži da povrati svoju uobičajenu zaštitnu ulogu. Ekstrakt kamilice u njenom sastavu smiriće i ublažiti crvenilo ili iritaciju, a čisto jojobino ulje delovaće preventivno protiv dehidratacije kože. Ova krema može se posebno pohvaliti alojom kao sastojkom koji je zadužen za efekat dodatnog vlaženja kao i uljem koštica grožđa, za zaštitu od slobodnih radikala i prevremenog starenja.

Upotreba: dnevna i noćna nega
* ne sadrži veštačke boje, mirise i konzervanse

KREMA ZA MASNU KOŽU LICA NA BAZI JOJOBINOG ULJA

Problematična koža lica neće vam više biti nelagoda, ako na vreme počnete sa upotrebom ove fantasične kreme. Pažljiv odabrani prirodni sastojci suzbiće suvišno lučenje masnoće i sebuma, skupiti proširene vene i sprečiti nastanak dosadnih i upornih akni. Ne ostavljajući mastan film, lagana ulja koštica grožda i jojobe brzo upijaju i regulišu problem prekomerne sekrecije lojnih žlezda. Zahvaljujući nevenovom ulju i bisabolu, upalni procesi će se smiriti a obnova kože biće dodatno stimulisana.

Upotreba: dnevna i noćna nega
* ne sadrži mineralna ulja, sintetičke konzervanse, alkohol, mirise i boje

KREMA ZA SUVU KOŽU SA NEVENOVIM ULJEM

Nove unapređene formule i mirisa, hidratantna krema na bazi nevenovog ulja umiruje iritiranu, suvu i dehidriranu kožu i smanjuje crvenilo i peckanje izazvano spoljnim uticajima. Pored nevenovog, sadrži i ulje pšeničnih klima, žutog noćurka, jojobe, ali i pantenol, alatonin, bisabol i vitamin E. Poznati po delovanju regeneraciju i obnavljanje, ovi sastojci pomoći će i podmlađivanje kože.


Upotreba: dnevna i noćna nega, na očišćeno lice naneti kremu i trljati kružnim pokretima.
* ne sadrži mineralna ulja, alkohol i parabene


Neka se briga o koži ne završi tu! Pogledajte Marigold kreme i hidrolate koji su trenutno na akciji i ne zaboravite da za svaku porudžbinu preko 1000 RSD imate besplatnu poštarinu. Za sva vaša pitanja uvek smo tu!

Povezani tekstovi

Ova eterična ulja promeniće iskustvo masaže

Kada je organizam napet dolazi do posebne osetljivosti, od čestih promena raspoloženja, promena u funkcionisanju rada unutrašnjih organa, do lošeg izgleda...

29.08.2019.

Kako izbeći sušenje i pucanje kože tokom hladnijih dana?

Miholjsko leto odložilo je kišu, ali hladno vreme se krije negde iza ćoška i samo što nije stiglo. Leto smo...

31.10.2019.