Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Koja eterična ulja prijaju Vašem horoskopskom znaku?

23 Jun 2014
Koja eterična ulja prijaju Vašem horoskopskom znaku?

Ukoliko ste primetili da vas opušta miris nane ili ruzmarina, mozda to nije slučajno. Naš horoskopski znak "preferira" određene mirisne note koje umiruju, a neka eterična ulja utiču na koncentraciju ili intelekt.

Prema Vašem horoskopskom znaku pogledajte koja eterična ulja prijaju Vašem karakteru: 

OVAN

hrabri, ambiciozni, samouvereni, impulsivni, energični

Eterična ulja koja podržavaju zdravlje i vatrenu prirodu ovog znaka su ruzmarin i limun, dok su lavanda i nana za njihovo umirenje.

 

BIK

pouzdani, odlučni, lojalni,  praktični, osetljivi, nežni, tvrdoglavi

Eterična ulja koja koja neguju njihovu senzualnu prirodu su afrodizijaci paculi i ylang ylang. Ulja koja ih opuštaju i umanjuju njihovu tvrdoglavost su iglice bora i lavanda.

 

BLIZANCI

živahni, duhoviti, pričljivi, prilagodljivi

Eterična ulja koja poboljšavaju njihove misli i fokusiranje su bosiljak, bergamot i grejp.

 

RAK

emotivni, osetljivi, nežni, saosećajni

Eterična ulja koja im donose mir i spokojstvo su lavanda i ylang ylang. Eterična ulja koja podstiču njihov intelekt i koncentraciju su nana i ruzmarin.

 

LAV

samouveren, dominantan, kreativan, pun entuzijazna, ekstrovertan

Ulja koja podržavaju vatrenu prirodu lava su žalfija i ylang ylang. Ulja koja su dobra za njihovo zdravlje su čajno drvo, eukaliptus i nana.

 

DEVICA

inteligentna, praktična, uredna, organizovana

Esencijalna ulja koja podstiču njihovu mentalnu aktivnost su nana, ruzmarin i limun. Ulja koja ih opšstaju i umiruju su lavanda i ylang ylang, a ulja koja smanjuju njihovu kompulsivnu potrebu za organizacijom su žalfija i lavanda. Za smanjenje nervoze i uzbuđenja korisni su bergamot, lavanda i bosiljak. Ulja koja podržavaju njihovo zdravlje su limun i grejp.

 

VAGA

šarmantne, romantične, društvene, diplomate, ljubazne, saosećajne

Ulja koja podstiču kreativnost i nove ideje su ruzmarin, eukaliptus, nana, bosiljak. Eterična ulja za harmoniju i mir su lavanda i žalfija. Ulja za hrabrost i druženje: iglice bora, bergamot i narandža.

 

ŠKORPIJA

strastvene, odlučne, intuitivne, lojalne, posesivne

Ulja koja podstiču njihovu seksualnost i senzualnost su lavanda i ylang ylang. Ulja koja umiruju njihovu destruktivnu stranu su žalfija, lavanda, limun i iglice bora.

 

STRELAC

avanturisti, zabavni, slobodni, nezavisni, optimisti, idealisti

Eterična ulja koja podržavaju njihovu slobodu i avanturistički duh su čajno drvo, eukaliptus, žalfija i ruzmarin. Eterična ulja koja poboljšavaju komunikaciju sa ljudima i kvalitet druženja su bosiljak, iglice bora, grejp, žalfija i bosiljak. Ulja koja smanjuju stres i napetost su lavanda i ylang ylang.

etericna ulja

JARAC

praktičan, ambiciozan, duhovit

Ulja koja ih ohrabruju i vraćaju veru u njihova ubeđenja su grejp i bergamot. Ulja koja će ih emotivno podstaći su ruzmarin i nana.

 

VODOLIJA

individualni, drugačiji, liberalni, idealisti, druželjubivi, buntovni

Eterična ulja koja poboljšavaju samopouzdanje su narandža i lavanda. Ulja koja „omekšavaju“ njihov uporni karakter su mandarina, limun i nana.

 

RIBE

intuitivne, sanjari, kreativne, saosećajne, nežne, strpljive i ljubazne

Njihovu intuitivnost poboljšavaju sandalovina, ylang ylang i žalfija. U realnost ih vraćaju ruzmarin, nana i bergamot. Ulja koja ih smiruju i okreću ka samom sebi su lavanda i ylang ylang. Ohrabruju ih ulje od žalfije, sandalovine i ylang ylanga. 

 

Povezani tekstovi

Lekovita dejstva čajnog drveta

  Zimzelena biljka čajno drvo vodi poreklo iz Australije. Stari Aboridžini su uvideli njena brojna lekovita svojstva, pa su je koristili...

20.06.2014.

Penasti puter iz vaše kuhinje

Dakle potrebno vam je sredstvo koje nakon sunčanja istovremeno odlicno hidrira kožu,omekšava je i regeneriše. Ako se pitate gde da...

18.07.2014.