Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Leto prošlo, stiže zima

27 Septembar 2012
Leto prošlo, stiže zima

Jako sunce, plaža, pesak, naneli su oštećenja vašoj koži iako tako ne izgleda. A hladnoće koje dolaze, sneg i hladan vetar naneće joj nova oštećenja. Jesen je idealan period da dopustite svojoj koži da zaceli i da se regeneriše. Neven i badem su sve što treba vašoj koži. Nikakve specijalne kreme, nikakvi preparati, samo priroda. Neven u maslinovom ulju daje vašoj koži neophodan tretman, pogotovo posle sunčanja. Ova godina bila je prepuna sunčanih sati te je to dodatno isušivalo i oštećivalo kožu celog tela. Bademova krema je takođe veoma korisna, ona je napravljena tako da je namenjena svim tipovima kože i podjednako lekovito deluje na suvu, dehidriranu i zrelu kožu. Čak i ukoliko smatrate da dovoljno vodite računa o svojoj koži, ponekad zamenite parfemisane kreme, neim prirodnim preparatima i osetićete razliku.

U predstojećem periodu bili bi dobro da uz sebe uvek imate neku prirodnu kremu, kako biste i na dnevnom nivou svojim rukama dali malo hrane, jer ove kreme to sadrže u sebi. A s obzirom na to da su najavili hladnu zimu, savetujemo vam da redovno nanosite i stik za usne, kako biste i njih sačuvali.

Povezani tekstovi

Nega suve kože

Koža lica ponekad zna biti veliki problem. Taman se rešite puberteta i bubuljica a one opet mogu da se pojave....

21.09.2012.

Ko ne voli miris ruzmarina, taj je neveran

U svačijem dvorištu je nekada davno rastao ruzmarin. Tada nije bilo mnoštvo različitih opcija i samo je ruzmarin služio za...

04.10.2012.