Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Nega kože, najbolji način da zablistate ovog proleća

28 Mart 2014
Nega kože, najbolji način da zablistate ovog proleća

 

Da li ste pripremili svoju kožu za proleće i leto

 

Lepo vreme se vratilo u grad, već sada možete da vidite pune bašte i korzo prepun lepih devojaka. Lepo vreme je iznenadilo, a uskoro će i leto. Ne dozvolite da vas i ono iznenadi. Pripemite se na vreme i pridružite moru lepih dama koje svojom gracioznošću i prirodnom lepotom plene. 

Da biste izgledale lepo i negovano, ne smete ništa prepustiti slučaju, već treba redovno da radite na sebi, ako ste se zbog hladnoće i previše obaveza opustile sada to treba da nadoknadite.

Vratite se u formu, krenite na pilates, jogu, trčanje, na taj način potrošićete višak energije i izbaciti negativne tečnosti i toksine. Kada telo dovedete do forme kojom ste zadovoljni samopouzdanje koje ćete osetiti zarazno će zračiti i mamićete poglede.

 

Radite na svom izgledu, zategnite mišiće, ali i kožu

 

Nakon iscrpnih treninga obezbedite sebi pola sata za dobru kupku u kojoj ćete uživati, opustiti svoje mišiće ali i nerve. Višak stresa negativno utiče na vaš organizam, kao i na izgled koji zbog neurednog života ostavlja utisak hroničnog umora. Šumeća kupka u koju uronite za nekoliko kapi aromatičnih eteričnih ulja učiniće da se preporodite. Ukoliko imate vremena uradite i piling koji će odstraniti mrtve ćelije i omogućiti vašoj koži da diše.

mleko za telo

Pri izlasku iz kade obrišite vašu kožu nežnim peškirom i nežno utrljajte mleko za telo koje će da hidira i hrani vašu kožu. Ne zanemarite lice, redovno i temeljno skidajte šminku, s vremena na vreme radite piling i stavite masku za lice. A pred spavanje nanesite kremu koja nije teška i ne masti vašu kožu. Prirodna kozmetika je za to najbolja jer ne izaziva iritacije, a ima blagotvorno dejstvo. 

 

Kada ćete videti prve rezultate?

 

Ukoliko do početka leta budete kombinovale vežbanje, sa negom kože videćete odlične rezultate koje će vas učiniti lepšima i spolja i iznutra. Rezultati koji se postepeno postižu uliće vam želju za daljom negom i vežbanjem koje mora biti kontinuirano. A kada postignete ono što želite, a to je čista, mirišljava, oblikovana silueta bićete samozadovoljne, a to je nenadmašiv afrodizijak.

prirodno mleko za telo

Ukoliko se pravilno negujete i odvajate vreme za sebe na kraju ćete ga uštedeti. Jer na taj način nećete sebe dovesti u krajnost kojoj stremi neuredan život. Hroničan umor, stres, previše rada, a uz to i lenjost da se posvetite sebi na kraju vas dovode do stadijuma da uz mnogo muke dođete do onog što se redovnim radom lako postiže.

 

Kako da vam koža bude lepa i nežna pored jakog sunca i solarijuma?

 

Već sada se na ulicama sreću vedrije kombinacije, lepršave i vedre boje, neonske koje su hit ove sezone zahtevaju osunčan ten. Vodite računa kada birate solarijum, da budu nove lampe, da bude čist, i da ne preterate sa sunčanjem. Posle solarijuma obavezno nanesite kremu na lice i mleko za telo, na taj način ćete hidrirati kožu i duže održati boju.

mleko za telo

Nigde ne idite bez labela koje će vaše usne učiniti senzualniim i lepima, nežnim i mekanim. Za odmoran i svež dnevni izgled, ujutru nanesite hladnu kremu, sačekajte da koža upije. Nanesite puder ukoliko baš za to ima potrebe, u suprotnom izbegavajte  šminku koja vašu kožu sprečava da diše i tera ranije da stari. Za prodoran i svež pogled na donji kapak nanesite belu olovku i malo maskare. Uz ovih nekoliko trikova redovnu negu izgledaćete blistavo, odmorno iako je vaš rokovnik i dalje prepun obaveza koje čekaju da se urade. 

Povezani tekstovi

Nasmejana žena je lepa žena

Nasmejana žena je lepa žena. Pošto je 8. mart tek prošao, dame su dobile brojne poklone koji uključuju, cveće, kozmetičke...

10.03.2014.

Stiglo je proleće, pokažite lepa i negovana stopala

Drage dame, Kreme za negu stopala neka budu vaš saveznik i stalni stanovnik vaše torbe. Lepa i negovana stopala su pre...

10.04.2014.