Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Nega predela oko očiju i kapaka

08 Novembar 2012
Nega predela oko očiju i kapaka

Osobe koje se mnogo smeše i kroz život idu nasmejane, nažalost prve dobijaju bore oko očiju. Iako su to pozitivne bore jer se ne stvaraju od mrštenja i nerviranja, i one su prvi znak starenja i smanjenja elastičnosti kože.
Verovali ili ne, čak i devojke od 23, 24 godine mogu već da počnu voditi računa o ovome. Marigold kozmetika ima rešenje za to, Antirid. Namenjen je za nega kože oko očiju. Glavni sastojak ovog proizvoda čini ulje argana koje regeneriše hidrolipoidni sloj kože, stimuliše međućelijsku oksigenaciju i povećava koncentraciju hranljivih materija u ćelijama kože, što sprečava sušenje kože i nastanak bora. Takođe je i najbogatiji prirodni izvor vitamina E koji je snažan antioksidans, neutrališe slobodne radikale a samim tim usporava proces starenja.
Takođe u sastav antirida ulazi i ulje koštica grožđa, bogato polifenolima-antioksidansima koji se bore protiv slobodnih radikala najodgovornijih za starenje kože. Stimuliše proizvodnju kolagena čime je koža jedrija i čvršća.
Naravno, pojavljivanje bora oko očiju je prirodna pojava, dolazi sa godinama i ne postoji prirodna kozmetika koja to može promeniti, ali postoje preparati koje mogu usporiti proces starenja kože. Ovakvi preparati su mnogo pristupačniji, lakši i sigurniji za korišćenje nego da se odlučite na tretmane botoksom.
Uživajte u svom životu, vodite računa o svom telu i licu i ako na kraju, trudite se kada već imate bore da one budu od smeha a ne od nerviranja i nervoze.

Povezani tekstovi

Lekovito bilje u prirodnoj kozmetici 2

Mali, poljsko cveće, kamilica. Čaj od kamilice ima svaka kuća, i koristi se ikada smo zdravi ali i kada...

01.11.2012.

Prvi simptomi starenja?

Žene su posebno osetljive na tu temu: čitaju tekstove, traže simptome po telu, povlače kožu vrata, smeju se...

15.11.2012.