Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Piling za čvršće butine i zadnjicu

23 Novembar 2016
Piling za čvršće butine i zadnjicu

U modernom vremenu u kom živimo gotovo da ne postoji ženska osoba koja nema problema sa celulitom, strijama ili drugim nepoželjnim promenama na butinama i zadnjici. Ovi problemi često su udruženi i sa opuštenom kožom, koja je izgubila elastičnost i čvrstinu. Tretmani za ublažavanje ovih problema zahtevaju pre svega upornost. Dakle, neophodno je svakodnevno odvojiti malo vremena za aplikaciju preparata i masažu kritičnih regija.  Aromaterapija i ovde se pokazala veoma uspešnom, te od svega nekoliko eteričnih ulja možete pripremiti proizvode kojima ćete poboljšati tonus, jedrinu i gladak i negovan izgled kože.

Jednom nedeljno butine i zadnjicu možete tretirati prirodnim pilingom koji će ukloniti odumrle ćelije i učiniti kožu mekšom i zdravijom. U ovom receptu koristimo eterična ulja, poput litsee i grejpfruta, poznata po tome što zatežu i toniraju kožu.

Za pripremu pilinga neophodno je da u činiji pomešate jednu šoljicu bademovog ulja i jednu šoljicu smeđeg šećera. Dobro mešajte špatulom dok se sastojci ne sjedine. Dok mešate polako dodajte i 6 kapi eteričnog ulja grejpfruta i 6 kapi eteričnog ulja litsee. Kada ste pripremili piling upakujte ga u staklenu teglicu sa poklopcem. Koristite jednom nedeljno tako što ćete ga naneti na vlažnu kožu. Trljajte blagim, kružnim pokretima oko pet minuta. Nakon toga piling isperite toplom vodom, te nanesite kremu za zatezanje kože.

Povezani tekstovi

Prirodni dezodorans od antibakterijskih eteričnih ulja

U današnje vreme zbog sve učestalijih alergija i iritacija kože klasični dezodoransi odlaze u zaborav, dok sve popularniji postaju prirodni...

22.11.2016.

Serum za podmlađivanje i zatezanje kože lica

Ukoliko na licu možete prepoznati prve znakove starenja, poput opuštanja kože, finih linija i bora, vreme je da razmišljate o...

27.11.2016.