Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Pravila zimske nege kože

03 Decembar 2011
Pravila zimske nege kože

Hidrirajte vašu kožu.

Čak i više puta dnevno mažite kožu kremama ili losionima. Ovo treba da činite pogotovo nakon kupanja tj. tuširanja jer na taj način zadržavate više vlažnosti na svojoj koži.
Marigold je za vas pripremio jedan posebno interesantan proizvod koji je fin i pogodan za negu kože celog tela - puter. Puter se postepeno topi na temperaturi tela, oslobađajući blagotvorna ulja koja se nalaze u njegovom sastavu. Pored hidratacije uživaćete u prelepim mirisima jasmina, vanile ili melise.

Takođe, ono što nikako ne smete da zaboravite je zaštita lica i ruku neposredno pre izlaska iz kuće. Hidratantna krema na bazi nevenovog ulja, idealna za suvu i osetljivu kožu. Umiruje iritiranu kožu, smanjuje crvenilo i peckanje na koži izazvano spoljašnjim uticajima.

Prilikom skidanja šminke vodite računa kakve preparate koristite. Neka to budu kremasti proizvodi. Većina raznih  vodenastih losiona i preparata je na bazi alkohola što dodatno isušuje i iritira vašu kožu i samo pogoršava postojeću situaciju. Marigold i u ovom slučaju ima nešto za vas. Marigold mleko za čišćenje lica nežno uklanja šminku i ostale nečistoće uz pomoć sirovina biljnog porekla - proteina kokosa i pčenice koji temeljno čiste kožu,a pritom su veoma blagi i ne izazivaju iritaciju i dehidrataciju kože. Stoga je pogodno za čiscenje svih tipova

kože, pogotovo osetljive. U bogat sastav mleka ulaze najkvalitetnija, hladno ceđena biljna ulja soje,susama i jojobe koja kožu neguju, čine glatkom i mekom na dodir, kao i ulje iz koštica grožđa koje je štiti od slobodnih radikala i prevremenog starenja. Sadrži i trigliceride kokosa koji na površini kože stvaraju zastitnu barijeru i pritom omekšavaju kožu, umiruju je i sprecavaju njen gubitak vlage.

Zavolite zimu i njene gladne dane. Uživajte u čarima uspavane prirode. Uz pomoć Marigold prirodne kozmetike zimske dane zavoleće i vaša koža.

Povezani tekstovi

Nega ruku iz kuhinje

*Piling sa uljem žutog noćurka: Samleti 25gr badema i pomešati ih sa jednom kasičicom meda. Dobro umešati dok...

15.11.2011.

Usne govore o vama

Pune usne - Već sama pomisao na to deluje vrlo sexy. Ovaj oblik usana odmah vezujemo za Anđelinu Džoli...

12.12.2011.