Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Pripremite prirodni tonik protiv akni

07 Novembar 2016
Pripremite prirodni tonik protiv akni

Ukoliko imate problematičnu kožu sklonu suvišnom mašćenju i stvaranju akni, možete pripremiti prirodan antibakterijski tonik od potpuno prirodnih sastojaka. Ovakav tonik ne isušuje kožu, a sadrži sastojke koji blagotvorno deluju na kožu i ublažavaju nepoželjne promene na njenoj površini.

Za pripremanje ovog tonika potrebno vam je 100ml hidrolata žalfije, koji reguliše suvišno lučenje masnoće, a ujedno površinu kože umiruje i hladi. U hidrolat dodajte jednu kašiku ulja od koštica grožđa, poznatog  po tome što balansira lučenje masnoće i sprečava nastanak akni. U mešavinu dodajte i 15 kapi eteričnog ulja čajevca koji deluje antibakterijski i suzbija već postojeće akne.

Ovu kombinaciju biljnih sastojaka dobro izmešajte i čuvajte u bočici. Pre svake upotrebe bočicu dobro promućkajte da se sastojci sjedine. Tonikom nakvasite komadić vate i koristite za tamponiranje lica. Koristite svakodnevno, ujutru i uveče.

 

 

Povezani tekstovi

Uz redovno vežbanje do dobrog zdravlja

Brzi tempo življenja koji nam nameću naše svakodnevne obaveze čini da prestanemo da obraćamo pažnju na to kako i šta...

31.10.2016.

Pakovanje za negu suve kože ruku zimi

Ruke su deo tela koji je najizloženiji negativnim spoljasnjim uticajima. Ako na to dodamo i činjenicu da je koža ruku...

08.11.2016.