Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Pripremljeno telo u 5 koraka

18 Jul 2013
Pripremljeno telo u 5 koraka

Zima bila, bila, bila i nekako konačno prošla :-) Vreme je da se posvetimo nezi tela i da je pripremimo za letnje temperature i avanture :-)

Prvo promenite režim ishrane i prebacite se  na summer mode. Ostavite i dalje tri glavna obroka i dve užine, ali nek se sve bazira na svežem sezonskom voću i povrću. Izbacite grickalice i jako začinjenu hranu. 

Kosa je nešto što zahteva veliku pažnju i posvećenost tokom celog leta. “Ombre” način farbanja kose je apsolutan hit ovog leta, ali obratite pažnju na krajeve kose koji su blago isušeni ovom tehnikom. Kvalitetna kozmetika za kosu posle sunčanja je nešto što je prosto neophodno u vašoj torbici za kozmetiku.

Šminka tokom leta treba da bude što umerenija. ne opterećujte kožu teškim puderima, trudite se da koristite tonirane ili BB kreme koje daju prirodan i svež izgled kože. Večernja šminka može da podrazumeva ajliner, intenzivnij ruž i malo rumenila. 

Vežbanje svakog dana u trajanju od 20-tak minuta, već posle 15 dana učiniće čuda i dovešće vašu figuru do savršenstva. 

Sva ova priprema i nega koze doćiće do izražaja na plaži. Odaberite pravi model kupaćeg za vaše telo i ponosno se prošetajte plažom ovog leta :-)

 

 

Povezani tekstovi

Cveće za miran san

Nesanica i stres su  dve bolesti 21.veka koje retko kojeg čoveka zaobiđu. Zaista je teško u današnjem vremenu ostati imun...

17.07.2013.

Prirodna pasta za zube

Da li ste uopšte čuli za pojam prirodna pasta za zube? Znatre li šta on podrazumeva? Ukoliko niste ovim kratkim...

29.07.2013.