Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu

14 Oktobar 2013
Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu

 

Šta je najbolje za suvu i oštećenu kožu? Čime da sprečim nastajanje bora? Koja krema umiruje kožu? Odgovore na ova pitanja može vam dati prirodna kozmetika. Proizvodi koje nam je podarila priroda najbolje su rešenje za borbu protiv upalnih stanja na koži, akni, bubuljica, pa čak i bora. 

Nagle promene vremena koje viđamo u poslednje vreme oštećuju našu kožu, jer se konstantno smenjuje sunčano vreme, vetar, kiša. U potrazi za idealnom kremom za vašu kožu, na polju biokozmetike odlično se pokazala krema od kamilice. Ona je namenjena za negu svih tipova osetljive kože. Ova krema je spoj pažljivo odabrane biljne sirovine koje jačaju odbrambenu moć kože i pomažu joj da povrati svoju zaštitnu ulogu.

Šta ovu kremu čini efikasnom?  Kao što je već navedeno, u sastavu kreme od kamilice nalazi se pažljivo odabrana kombinacija lekovitog bilja. Kamilica je od davnina poznata po ublažavanju crvenila i iritacije, a aloja vlaži, omekšava i umiruje kožu. Pored toga, biljno ulje jojobe sprečava dehidrataciju kože, što je posebno naglašeno u periodu promene vremena, kada naša koža ne može da se prilagodi naglim promenama temperature. Ulje koštica groždja zaštitiće kožu od slobodnih radikala i sprečiti njeno prevremeno starenje.

 

 Pošto je namenjena svim tipovima kože, ova krema može biti višestruko korisna za porodice. Mame i ćerke mogu zajedno koristiti istu kremu kako bi revitalizovale kožu i sprečile promene koje nastaju na licu. Koristite je za dnevnu i noćnu negu i uživajte u zajedničkim tretmanima.

 

Povezani tekstovi

Žene

Da li ste znali da kompanije koje proizvode  i prodaju proizvode za lepotu najviše prodaju ponedeljkom? Zašto? Zato što su...

07.10.2013.

Budite lepe i prirodne

Zamislite da ujutru krenete na posao i sretnete sve ljude nasmejane, raspoložene i srećne. Umesto vedrih osmeha i po koje...

21.10.2013.