Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Prirodni sapuni - prava nega

13 Jun 2012
Prirodni sapuni - prava nega

Industrijski sapuni nisu ništa bolji samo su mirišljaviji i naravno skuplji. Današnje farmaceutske kuće prepoznale su kvalitet domaćih sapuna i sve češće možemo naići na takve proizvode u ponudi. Prirodni biljni sapun Marigold kolekcije ne sadrze veštačka peneća sredstva, odnosno sulfate koji se tradicionalno nalaze u sapunima, a dovode do dehidratacije kože. Ovi sapuni pogodni su i za pranje lica i tela, jer kožu neće isušiti. Često se prirodni sapuni preporučuju osobama sa problematičnom kožom lica. Sapuni iz Marigold kolekcije, sadrže i visokokvalitetna biljna ulja nevena, soje i susama, koja će dodatno sprečiti isušivanje kože, ali i i kakao i ši puter koji će je omekšati i učiniti glatkom. Reklame za sapune koje možete pogledati na televiziji često se predstavljaju kao preparati koji ne isušuju kožu i ne štete joj, međutim često ovi proizvodi ipak ne dovedu do očekivanog rezultata.
S brzim tempom današnjice ne postoji dovoljno vremena za pravljenje domaćih sapuna kod kuće, te vam s toga preporučujemo da se raspitate gde postoje prirodni sapuni i da ih uvrstite u svoju svakodnevnu upotrebu.

Povezani tekstovi

Drvo života - Argan

ČUDESNE OSOBINE Argan raste u surovim polupustinjskim predelima, gde gotovo i da nema uslova za život. Ali tako je od miocena....

20.06.2012.

Pravilna zaštita kože od Sunca

Saveti lekara da se čuvamo sunca jer je sve jače UV zračenje, nisu bezazleni. Koža je osetljiva, iI sve...

19.06.2012.