Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Ružice, Ružo, Ruška...

13 Septembar 2012
Ružice, Ružo, Ruška...

Istraživanje je uključivalo osobe sa ožiljcima od akni, dubokim borama, UV oštecenjima, problemima izazvanim zračenjem, ožiljcima od opekotina i operativnih zahvata, dermatitisom i ostalim kožnim problemima. Ulje ploda divlje ruže umanjilo je ožiljke i bore, regenerisalo kožu i vratilo joj prirodnu boju i tonus.
Ukoliko biste želeli da se uverite u lekovita dejstva divlje ruže, ne morate ići do Južne Amerike. Divlja ruža je kod nas poznata i pod imenom šipak, a raste i u našoj okolini. Ova biljka ima široku upotrebu u prirodnoj medicini a i u prirodnoj kozmetici.

Ulje divlje ruže bogato je nezasićenim masnim kiselinama koje smanjuju pigmentaciju i deluju protiv dubokih bora. Takođe sadrži i vitamin E koji sprečava starenje kože kao i retinolnu kiselinu koja deluje na podmlađivanje kože i  ubrzava obnavljanje kože pogotovu posle izlaganja UV zracima. Ulje ove biljke odlično deluje na uklanjanje bora, strija, ožiljaka, staračkih pega, opekotina i ekcema.

Da se ne biste mučili sa ceđenjem soka iz ploda ove biljke, dovoljno je da se malo raspitate i posetite prodavnice bolje opremljene prirodnom kozmetikom ili Marigold online prodavnicu kozmetike i naći ćete gotov proizvod koji možete odmah početi da koristite.

Povezani tekstovi

Å ta svaka žena treba makar jednom mesečno da uradi za sebe?

Međutim, takav tempo života ostavlja posledice po kožu i zdravlje, i često se desi da žene izgledaju starije nego...

06.09.2012.

Nega suve kože

Koža lica ponekad zna biti veliki problem. Taman se rešite puberteta i bubuljica a one opet mogu da se pojave....

21.09.2012.