Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Saveti za "brisanje" godina

25 April 2012
Saveti za

Čisto lice pred spavanje - Bez obzira da li ste tog dana nanosili šminku lice treba da očistite pre spavanja. Svaki dan. Naravno, obavezno očistite i vrat i područje iza ušiju. Iznenadićete se kada vidite trag nečistoće na vati nakon čišćenja. Čestice nečistoće i prašine iz vazduha, znoj i sebum koje koža prirodno luči, skupljaju se tokom dana na površini kože, a rezultat je ubrzano starenje. Kožu čistite laganim pokretima pazeći posebno na područje oko očiju na kom se bore, inače, veoma brzo pojavljuju. Prporučujemo da koristite Marigold mleko za čišćenje lica koje je pogodno za sve tipove kože a posebno za osetljivu.

Neka vaša koža povrati sjaj - Togom godina usporava se proces obnavljanja ćelija kože pa ona postaje tamnija i suvlja. Zbog toga  treba da vršite piling lica kako biste ukonili sloj odumrlih ćelija kože koje dodatno otežavaju obnavljanje kože, oduzimaju joj svežinu, a pritom sprečavaju prodiranje aktivnih sastojaka iz proizvoda za negu lica. Savetujemo da jednom nedeljno, ili ukoliko imate osetljivu kožu na svake dve nedelje, uradite piling lica. Pilig možete napraviti tako što ćete u Marigold prirodno ulje Neven u bademu dodati kašiku krupno mlevenih badema, i koristeći tu smesu, malim kružnim pokretima vrhova prstiju masirate kožu lica. Imajte na umu da piling ne sme da se vrši na području oko očiju.

Koža voli vodu - Ovo se odnosi na hidrataciju vaše kože. Potrebno je svakodnevno održavati optimalnu količinu vode u koži. Lojne žlezde s godinama slabije luče sebum, a površinski sloj kože gubi elastičnost i čvrstoću. Te promene treba nadoknaditi primerenom negom, posebno ako imate suvu kožu na kojoj se tragovi vremena vide pre i jače nego na masnoj ili kombinovanoj koži. Zato vam preporučujemo da svakog dana pripremite svoju kožu i pružite joj neophodnu zaštitu. Marigold Hidratantna bademova krema je savršen proizvod za hidrataciju i zaštitu vaše kože. Možete da je nanesete svakog dana pre izlaska iz kuće, kao i pre spavanja kako bi koža tokom noći upijala aktivne sastojke. Namenjena je za sve tipove kože.

Povezani tekstovi

Saveti za negu ispod nule

Zima je vreme kada je svima potrebna veća količina nege lica i tela. Koža se isušuje, usne pucaju, a svi...

30.01.2012.

Efekat eteričnih ulja

Hiljade studija su pokazale, a bečki pulmolog Volfgang šteflič potvrdio, da postoji preko 100 različitih vrsta eteričnih ulja koja...

25.04.2012.