Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Serumi za predeo oko očiju

23 Avgust 2012
Serumi za predeo oko očiju

Sada ćemo vas upoznati sa sastojcima koje ste koristili za svoj serum. Ulje avokada je antioksidans. Podstiče obnavljanje postojećih i stvaranje novih ćelija, te pridonosi ublažavanju bora i podsticanju elastičnosti i čvrstoće kože. Ulje koštica grožđasadrži proantocijanidine, jedinjenja koja su izuzetno aktivni antioksidanti. Ovi hvatači slobodnih radikala su 20 puta jači od vitamina C i 30 puta jači od vitamina E. Ulje pšeničnih klica u nezi kože stimuliše razmenu materijala, štiti ćelije kože od oštećenja, dokazano smanjuje nastanak bora, dubinski hrani i regeneriše kožu, dok će suva, tanka, osetljiva i ispucala koža posebno ceniti ovo ulje.

Kao što vidite ova ulja možete koristiti i sama jer su njihova lekovita svojstva velika. Korišćenje prirodnih ulja je zahvalno, nije skupo za nabavku u prodavnicama prirodne kozmetike a njihov dijapazon delovanja je širok.

Za kraj predstavićemo vam još jedan serum koji u sebi sadrži ulje divlje ruže koje je bogato vitaminom E i sprečava starenje kože i ubrzava njeno obnavljanje, i Arganovo ulje koje vraća kiseonik u tkivo i sprečava nastanak onih tamnih kolutova oko očiju.  

Jos jedan serum za predeo oko očiju ćete napraviti na sličan način s tim što ćete pomešati 10ml arganovog ulja i 10 ml ulja divlje ruže. Sipati u tamnu bočicu, promućkati pred svaku upotrebu i koristiti pred spavanje za masiranje regije oko očiju. Uputstvo imate, savete imate, samo još nađite malo vremena i posvetite se svojoj koži, ona će vam bit sigurno zahvalna.

Povezani tekstovi

Ylang ylang: Moćan afrodizijak

 Zbog svog jakog afrodizijačnog delovanja uglavnom se vezuje za mladence, medeni mesec i seksualno uživanje. Pored eteričnog ulja jasmina jedno...

16.08.2012.

Mi to zaslužujemo!

Kada se one udaju, steknu porodicu, sve to pada u drugi plan. Onda su na prvom mestu deca, muž, kuća,...

30.08.2012.