Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Šta pokloniti devojci za Dan zaljubljenih?

13 Februar 2014
Šta pokloniti devojci za Dan zaljubljenih?

Euforična kupovina malih radosti koji uveseljavaju one koje najviše volimo možda je i najintezivnija 14. februara. Svi se pitamo i brinemo šta da kupimo za Dan zaljubljenih? Koji je idealan poklon? Kako da ga poklonimo? I sva pitanja su na mestu. Koliko je važno odabrati lep poklon, važan je i način na koji ćemo da ga darujemo osobi koju u tom momentu najviše volimo.

 

Kako odabrati idealan poklon za Dan zaljubljenih?

 

Vodite se srcem i ljubavlju, osmehom koji je neprocenjiva nagrada za vaš trud. Ne zaboravite da etiketa sa cenom nije merilo vrednosti onog što poklanjate kao ni merilo vaših emocija. Nekada je blesava sitnica učinkovitija od najskupljeg poklona, ukoliko je upućena od prave osobe, pravoj osobi i fantastično prezentovana. Osluškujte želje onih koje volite. Možda će vam i mesec dana ranije vlasnik vašeg srca kroz najobičniji razgovor pomenuti upravo ono što želi, poklon paket prirodne kozmetike, parfem, knjiga, putovanje ili neka praktična stvar. Od samog poklona biće značajnija činjenica da ste obratili pažnju na želje onog koga volite.

 

Kako uručiti poklon na Dan zaljubljenih?

 

Budući da je ovo dan kada romantika i kod onih najpraktičnijih, na izgled krutih ljudi galantno prolazi, opustite se i zamislite osobu kojoj dajete poklon, zatim u skladu sa tim šta ste odabrali smislite način na koji ćete to nekom pokloniti. Možete u stanu da ostavite poruke koje vode do poklona. Ili da svog odabranika-icu odvedete na mesto gde ste se upoznali i ponovo oživite trenutak i nagovestite da ih takvih želite više baš na putovanju o kojem je taj neko maštao mesecima. Ne zaboravite da je često upravo način na koji pokažete emocije, način na koji se približite osobi koju volite i uručite poklon, ukoliko vas taj neko zaista voli mnogo vredniji od onog što je upakovano.

 

Poklon za nju i njega

Poklon za Dan zaljubljenih

 

Ukoliko ne želite da reskirate pa u istom momentu za Dan zaljubljenih želite da obradujete i sebe i dragu osobu, budite maštoviti i romantični. Evo kako deca gledaju na Dan zaljubljenih i ljubav:

 

Ne zaboravite da se poklanja srcem i osmehom, ne zaboravite da se poklon tako i prima, jer u suprotnom, ma koliko on skup bio, ništa ne vredi. Ne tražite izgovore i razloge, pronađite način.

Povezani tekstovi

Kako da se rešite podočnjaka?

Ako je vaš seksi, mačkasti, prodoran pogled koji ste kao deo imidža nosili tokom predstojećih praznika, sada zamenio takozvani...

22.01.2014.

8. mart

Za Dan žena uvreženo je mišljenje da je to dan majki. Zapravo je to dan svih onih žena koje to...

27.02.2014.