Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Ylang ylang: Moćan afrodizijak

16 Avgust 2012
Ylang ylang: Moćan afrodizijak

 Zbog svog jakog afrodizijačnog delovanja uglavnom se vezuje za mladence, medeni mesec i seksualno uživanje. Pored eteričnog ulja jasmina jedno je od najmoćnijih afrodizijačnih ulja. U kombinaciji sa eteričnim uljem jasmina i ruže, u nekom baznom ulju daće odlično sredstvo koje deluje kao afrodizijak na suprotan pol. Ovo nije komplikovan proces, a sasvim sigurno će začiniti vaše ljubavne odnose, i dati im malo novog žara.
U Indoneziji se recimo latice cveta ylang ylanga posipaju po krevetu mladenaca. Takođe, u tim krajevima žene koriste moćne mirise ylang ylanga da ponovo zavedu svoje muževe ukoliko ih oni zapostave. Uzimajući u obzir da pojedine biljke, začini i prehrambeni proizvodi navodno imaju isto afrodizijačko svojstvo, dolazi se do konstatacije da je ova biljka mnogo jača od svih njih i prava magija, ako bismo tako mogli reći, za ljubavne odnose.
Pored toga ove karakteristike, biljka ylang ylang koristi se da umiri i ublaži stres, nemire, depresiju, a moglo bi se reći i zabavu za subotnje veče. Naravno, ovakav opis nećete pronaći na zvaničnoj etiketi ovog proizvoda, ali zato je tu ovaj blog.
Sad kada ste pročitali, brzo zapišite ime na papirić i u potragu za prodajnim mestima Marigold kozmetike!

Povezani tekstovi

Pravi poklon za bliske osobe

Da li vam se desilo da morate otići kod nekoga i poneti poklone, a nemati nikakvu ideju šta biste poklonili...

09.08.2012.

Serumi za predeo oko očiju

Sada ćemo vas upoznati sa sastojcima koje ste koristili za svoj serum. Ulje avokada je antioksidans. Podstiče obnavljanje postojećih i stvaranje...

23.08.2012.