Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Žene

07 Oktobar 2013
Žene

Da li ste znali da kompanije koje proizvode  i prodaju proizvode za lepotu najviše prodaju ponedeljkom? Zašto? Zato što su žene sebi najružnije ponedeljkom!!! 

 
Ponedeljkom većina žena dolazi "prljave"kose, neurednih noktiju, sa vidljivim umorom na licu.... Ali zato četvrtkom smo najlepše, jer je radna nedelja pri kraju, a vikend na vidiku :-)
 
E, i jedan i drugi podatak koriste velike kompanije, pa neretko "nekako" ponedeljkom budu popisti, promocije i slično. Ponedaljak postaje dan kojim će se mušterije biti ohrabrivane da učine nešto kako bi opet bili lepi, pa će se poruke reklama fokusirati na to kako da se žene osećaju pametnima, kako da se brzo doteraju i kako da se organizuju da bi postigle dobar rezultat. Odjednom svi imaju neki trik za brzu korekciju u šminkanju i odevanju. 
 
Sa druge strane,četvrtkom se reklamiraju aktivnosti vezane za dobar izgled, kako i šta obući za vikend i gde ići u kupovinu, gde je najbolji provod vikendom i slično.
 
Marigold prirodna kozmetika vam pomaže da baš vi ne budete "ružni" ponedeljkom, već da odmorni i sveži zablistate na vašem radnom mestu prvog radnog dana. Nedeljom popodne priuštite sebi spa pripremu za ponedeljak. Sumeca kupka je namenjena baš za trenutke opuštanja i relaksacije. Nakon super kupke, priuštite sebi i neku relaks masažu. Ono što vam ostaje je da sredite svoju kosu i verujte nam da ćete zablistati prvog radnog dana. 

Povezani tekstovi

Dočekajte hladno vreme nasmejani i negovani

Zima je na pragu, a vaša koža mora biti pripremljena za niske temperature i vetar. Puteri za telo su idealno...

30.09.2013.

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu

Priroda! Najbolje rešenje za našu kožu   Šta je najbolje za suvu i oštećenu kožu? Čime da sprečim nastajanje bora? Koja krema...

14.10.2013.