Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Novi članovi Marigold prirodna kozmetika porodice

29 Novembar 2012
Novi članovi Marigold prirodna kozmetika porodice

Došlo je vreme da Vam  Marigold prirodna kozmetika predstavi nove članove porodice: Ulje koštice kajsije, eterično ulje pačulija i eterično ulje sandalovina. Takođe, vrlo smo ponosni što možemo da Vam predstavimo i novo Ulje protiv strija, mešavinu visokokvalitetnih biljnih ulja. O svakom od njih pročitajte još po nešto u nastavku teksta, za šta se preporučuju i kako se koriste.

Ulje koštica kajsije je bogato esencijalnim masnim kiselinama, kao i vitaminima A, C i E, što ga čini odličnim za prevenciju starenja, nastanak bora i ublazavanje vec postojećih.
Takođe, odlično vlaži kožu, omekšava je, brzo se upija i ne ostavlja mastan trag na njenoj površini. Odlično je sredstvo za negu suve kože, sklone perutanju, kao i za osetljivu kožu, jer ne iritira i ne izaziva alergije. Umiruje kožu koja je nadražena, opečena od sunca i pomaže joj da zadrži elstičnost i jedrinu. Nanosi se na vlažnu kožu, ujutru i uveče.

Eterično ulje pačulija
, egzotičnog mirisa, deluje antimiktobno i antiseptično. Koristi se kod crvenila, upala, ostećene kože i protiv bora. Dodaje se u kreme za negu zrele i ostećene kože. Poznato je i kao afrodizijak.

Eterično ulje sandalovine je egzotičnog, drvenastog mirisa poreklom iz Indije. Neguje dehidriranu kožu i korisno je pri upalnim procesima.  Uspostavlja duhovnu ravnotežu. Ublazava simptome PMS-a i menopauze.Vekovima se koristi kao afrodizijak.

Ulje protiv strija
Marigold ulje protiv strija je mešavina visokokvalitetnih biljnih ulja koja sprečavaju nastanak strija. Ekstrakt nevena u bademovom ulju i ulje divlje ruže  stimulisu rast i regeneraciju celija koze,dok arganovo ulje stimulise stvaranje kolagenih i elasticnih vlakana i kozu cini cvrstom,zategnutom i elasticnom.

Redovna upotreba ulja ce spreciti nastanak strija,promena na kozi,ili promena u boji koze.Ulje je potrebno aplikovati dva puta dnevno na regiju stomaka,bokova i grudi.Kozu ce uciniti hidriranom,mekom i zdravom, pritom ne ostavljajuci mastan film.

Vaš Marigold je tu da Vam odgovri na sva pitanja... Obratite nam se sa bilo kakvom nedoumicom ili idejom, kako bi uz Vašu pomoć Marigold i dalje bio prirodna kozmetika broj jedan.

 

Povezani tekstovi

Prvi simptomi starenja?

Žene su posebno osetljive na tu temu: čitaju tekstove, traže simptome po telu, povlače kožu vrata, smeju se...

15.11.2012.

Koristite li putere za telo?

Puter za telo - Melisa Ovaj puter idealan je za negu suve kože i tela kao i za relaksacione masaže....

06.12.2012.