Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

O nama

Marigold (neven na engleskom jeziku) prirodna kozmetika je nastala kao rezultat velike ljubavi prema prirodi i prema svemu što je prirodno, iskreno i dobronamerno. Kao što samo ime laboratorije kaže, moja prva i neprevaziđena ljubav, je cvet nevena sa svim svojim poznatim i nepoznatim blagotvornim dejstvima na kožu ali i na ceo organizam. Ovu predivnu biljku uzgajam i prerađujem sama, pažljivo vodeći računa o svakom koraku kako bi se sačuvali svi dragoceni sastojci ovog "narandžastog zlata".

Ideja za izradu prirodne kozmetike rodila se iz moje želje da za sebe i druge napravim proizvode za negu kože od potpuno prirodnih sastojaka bez upotrebe veštačkih boja, konzervansa i mineralnih ulja. Eksperimentišući na svojoj koži koja je po prirodi problematična i osetljiva shvatila sam da koža prepoznaje prirodna ulja i prirodne sastojke i jako dobro reaguje na njih.

Zbog svojih blagotvornih dejstava na kožu, osim nevenovog, u sastavu Marigold proizvoda nalaze se i sledeća prirodna i visokokvalitetna ulja: jojobe, žutog noćurka, pšeničnih klica, badema, avokada, koštica grožđa, divlje ruže.... Sledeće komponente doprinose celokupnom pozitivnom dejstvu: pantenol, bisabolol, E vitamin, alantion, zelena glina, ekstrakti kamilice, divljeg kestena.... A za miris su zadužena eterična ulja: lavande, geranijuma, ylang ylanga, palmarose, ruzmarina, eukaliptusa....

 

U Marigold ponudi postoji nekoliko tipova proizvoda a to su:

 

Svi proizvodi iz Marigold ponude potpuno su prirodni i ne sadrže veštačke boje, mirise, konzervanse, emulgatore ili mineralna ulja. Izrađeni su isključivo od biljnih ulja, ekstrakata i eteričnih ulja.