Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Pokloni za nju - prirodna kozmetika

01 Februar 2013
Pokloni za nju - prirodna kozmetika

Dragi naši momci, da li znate da se približava dva bitna datuma? Tačnije, bitna za vaše lepše polovine. Jeste li spremili poklon za Dan Zaljubljenih? A poklon za 8. mart? Pravi izbor za Vas je prirodna kozmetika. To može biti kozmetika za negu lica, puteri za telo, neko od prirodnih ili eteričnih ulja,... To takođe može biti i ulje za masažu, pa da napravite romantično veče u dvoje... Ideja je mnogo, a na vama je da izaberete.

Ukoliko je ovo već dvocifreni broj godina praznika koji provodite sa vašom izabranicom, a znate da je muče vreme i godine koje lete, kao i borice, ideja za poklon bi mogla da bude nešto od kozmetike za zrelu kožu, kao npr arganovo ulje ili antirid.

U slučaju da Vam je ovo prvi zajednički Dan Zaljubljenih, i poznajete se tek od nedavno, predlažemo Vam mleko za negu tela ili mleko za čišćenje lica.

Ne zaboravite da šta god odabrali, poklonite to s puno ljubavi, a još kad bi dodali i neki cvetak... vaše devojke Vam to ne bi zaboravile!

Povezani tekstovi

Pomozite koži da diše!

Ova revitalizacija lica može veoma lako da se uradi i od kuće i nema potrebe da posećujete skupe kozmetičke salone. Prirodni...

24.01.2013.

Ulje divlje ruže - recepti

Nudimo Vam par recepata, a vi odaberite ono što Vam je potrebno: Ulje za tretman naborane kože 20ml ulja  divlje ruže 10 ml...

07.02.2013.