Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

8. mart

27 Februar 2014
8. mart
Za Dan žena uvreženo je mišljenje da je to dan majki. Zapravo je to dan svih onih žena koje to u pravom smislu reči jesu.  One koje su izborile praznik ne bi bile u potpunosti srećne kada bi o njemu mislile kao o danu u kojem muškarci kupuju poklone svojim lepšim polovinama. Za taj dan trebalo bi da svaka žena misli o onome šta on zapravo jeste.  Nažalost, mnogo ljudi generalno ne zna ili zaboravlja  šta taj praznik u osnovi znači. Pored izborene ravnopravnosti za žene, koja još uvek traje, ovaj datum ima značaj jer je sprečio rad dece u fabrikama. Sva ta teško izborena prava sad se podrazumevaju. 8.mart je dan svih snažnih, samosvesnih žena, koje cene istinske vrednosti i prate ih. Budući da je takvih žena zaista mnogo, mnogo je i prihvatljivih i lepih poklona za njih.  Simbol ovog praznika su “hleb i ruže”  za ljubitelje cveća ruže su pravi poklon.  U Italiji se simbolično poklanjaju mimoze, a   zašto su u Srbiji karanfli aktuelni niko ne zna.
 

Ko kupuje poklone za 8. mart?

 
Kupovina poklona nije ograničena na muški pol koji za ovaj datum olakšava svoj novčanik.  Kupovina je predviđena za sve one koji žele i imaju koga da obraduju. Pokloni ne moraju da budu nužno skupi, pre svega jer je od njihove vrednosti mnogo važnija simbolika na kojoj treba insistirati. Dakle, dobitnici za ovaj praznik su žene, a kupci svi uključujući i njih same.
 

šta pokloniti za 8. mart?

 
Budući da smo se vratili na sam značaj ovog praznika, treba reći da sve dame bez obzira na opredeljenja, stavove i godine vole poklone i pažljivo ih biraju sebi i drugima. Kada ih kupujete treba da  se vodite, kako svojom inspiracijom, tako i potrebama i željama onih kojima su upućeni.
Ukoliko ste i dalje u nedoumici šta biste kupili, 'neutralni' pokloni su uvek najbolje rešenje. 
 
dan zena
 
Sve žene bez obzira na stavove i uzraste vode računa o svom zdravlju i lepoti . Kada birate poklone za 8. mart, treba da razmišljate u tom smeru.  Skupa kozmetika može da bude mač sa dve oštrice, ili da oduševi ili razočara, pritom košta mnogo. Zato je prirodna kozmetika odlično rešenje. Aromatična eterična ulja, kupke, ulja za masažu fantastičan su izbor. Nega je na ovaj način zagarantovana, a sa druge strane, budući da je prirodna kozmetika u pitanju, ne postoji tip kože i osoba kojoj ne odgovara.  Budući da je ovo vreme period kada se sve može kupiti na popustu i kada su za vas spremljeni poklon paketi koji su uglavnom  upakovani, uz zaista malo truda možete da obradujete one žene koje vam zaista mnogo znače.  
Čitav je niz relaksirajućih proizvoda koji vam odmaraju nerve i nadahnjuju sva čula. Kada malo razmislite, zaustavljaju i vreme u tih nekoliko časova odvojenih samo za vas. Upravo takav efekat se postiže sa šumećom kupkom, koja zahteva dalje negovanje praćeno sa prirodnim buterom koji se topi pri dodiru sa vašim telom i njegovom temperaturom, razlivajući se kroz ulja od kojih ćete se osećati deceniju mlađi, lepši i lakši.
Dobra vest je da pored svih tih relaksirajućih preparata, ljubiteljkama nege možete da priuštite zdravstveno bezbedne kreme za telo ruke,  antirid kreme. Budući da je industrija prirodnih preparata napredovala, sada svaki deo tela možete da negujete prirodnim preparatima bez bojazni od negativnih efekata.
 
 

Ne kaže se džaba da se sve može naći u prirodi, 8.mart je idealno vreme da to proverite. Kupujte i darujte, a ukoliko vam pretekne novca obradujte i same sebe, jer to sada možete. Ovaj dan je izboren da bi vas podsećao da svaki pripada vama i da ste deo  snažne organizacije svih žena sveta koje glasno govore o svojim potrebama i bore se za njih. Radujte se poklonima ali ne zaboravite povode i značenja.

Povezani tekstovi

Šta pokloniti devojci za Dan zaljubljenih?

Euforična kupovina malih radosti koji uveseljavaju one koje najviše volimo možda je i najintezivnija 14. februara. Svi se pitamo i...

13.02.2014.

Nasmejana žena je lepa žena

Nasmejana žena je lepa žena. Pošto je 8. mart tek prošao, dame su dobile brojne poklone koji uključuju, cveće, kozmetičke...

10.03.2014.