Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Jer, bez prirode mi smo ništa

30 April 2013
Jer, bez prirode mi smo ništa

Gužva je u ringu. Svetski poznate marke tuku se za auditorijum, nude ruževe koji traju 3,5, 12 sati. Nude kreme koje brišu bore, nude čarobne preparate protiv narandžine kore. Kozmetika kao alhemija, preko noći nudi telo kao iz reklame. I sve to naravno u skladu sa prirodom. Malo sutra.

Opšte je poznato da je kozmetika ispitivana na životinjama, da umesto prirodnih sastojaka imate hemijske supstance. U želji za savršenim, večno mladolikim izgledom prirodna kozmetika  pala je u zaborav. Pa tako sada ako hoćete jake nokte pijte ove tablete, ako hoćete jaku kosu, kupite ovaj i ovaj šampon, ali ne samo njega već celu kolekciju, i onda ošišajte ispucale krajeve jer samo oni pomažu u takvom stanju. Jedan šampon protiv peruti, jedan protiv masne kose, jedan za bujnos i jedan za ispucale krajeve i na kraju ostanete bez kose. Gde smo u ovoj užurbanoj, veštačkoj  sadašnjici izgubili sebe i zdrav razum? Zašto ne koristimo prirodnu kozmetiku, čaj od kamilice umesto tableta, nevenova krema za kožu umesto anti ejdž preparata? Zašto bacamo novac direktno u ruke megalomanskih kompanija umesto da podstičemo razvoj prirodne kozmetike i prirodnih lekova?

Na kraju krajeva, ostariti moramo, fotošop postoji na TV-u ali ne u privatnom životu, bore od smeha su najlepše bore.

U ovom ludom, materijalističkom svetu, izdvojite se, vratite se korenima i pravim vrednostima. Jer, bez prirode mi smo ništa.

Povezani tekstovi

40 najboljih saveta protiv starenja ikada - 2. deo

21. Ako stavite suviše ajlajnera oko i ispod očiju, ukazaće na podočnjake i tamne krugove oko očiju. Olovku stavljajte...

29.04.2013.

Mapiranje lica: Bubuljice govore o Vašem zdravlju

Svaki deo odražava različite delove Vašeg unutrašnjeg zdravlja, pa ih uz pomoć bubuljica možete prepoznati. Pa, da vidimo... Zone 1 & 3:...

09.05.2013.