Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Mi to zaslužujemo!

30 Avgust 2012
Mi to zaslužujemo!

Kada se one udaju, steknu porodicu, sve to pada u drugi plan. Onda su na prvom mestu deca, muž, kuća, dvorište, bašta, posao i sve ostale stvari koje idu sa odrastanjem. Ko tada još ima vremena da misli da li mu se stvaraju bore oko očiju... a i kad žena ode u kupovinu, pre će mužu kupiti čarape, a deci igračkice nego sebi neki preparat za negu kože. Međutim, našim muževima smeta kada se žene zapuste, oni bi najviše voleli da kod kuće imaju domaćicu, a u šetnji po gradu top modela. A žene s druge strane, to ne očekuju od muškaraca, i vole ih čak i sa stomačićem i zaraslom bradom.
Postoji način  da žene u zrelim godinama vode računa o svom izgledu a da na to ne izgube previše vremena i novca. Hidratantne kreme na bazi agranovog ulja veoma su korisne za održavanje svih  tipova zrele kože a korišćenje je sasvim jednostavno, nanesete je na lice pre spavanja. Korišćenjem ovog proizvooda bićete lepši i zadovoljniji, pogotovo ako znate da je to prirodni proizvod i da vam je ostalo još novca da kupite deci sladoled i još po nešto.
Teško je biti žena, uvek morate biti na sve spremni, i raditi više stvari odjednom koje muškarci, verujemo, nikada ne bi uspeli obaviti kao mi. Ali i pored toga svega, moramo ugrabiti koji trenutak za sebe i napraviti sebi penušave kupke, opustiti se i odmoriti.
Mi to zaslužujemo!

Povezani tekstovi

Serumi za predeo oko očiju

Sada ćemo vas upoznati sa sastojcima koje ste koristili za svoj serum. Ulje avokada je antioksidans. Podstiče obnavljanje postojećih i stvaranje...

23.08.2012.

Å ta svaka žena treba makar jednom mesečno da uradi za sebe?

Međutim, takav tempo života ostavlja posledice po kožu i zdravlje, i često se desi da žene izgledaju starije nego...

06.09.2012.