Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Sunce - neprijatelj naše kože?

11 Jul 2012
Sunce - neprijatelj naše kože?

Koža mnogo pati i pamti svako izlaganje suncu, vetru i kiši. Da biste sprečili prerano starenje vaše kože i da bi vam ona ostala elastična i mekana, preporučujemo nevenovu kremu. Ova krema je čudotvorna jer odgovara većini tipova kože. Nevenova krema neguje i izrazito hidrira kožu, a osim  bademovog ulja sadrži i ulja avokada i jojobe kao i pantenol, bisabolol, E vitamin i propolis. Ulje avokada odlično deluje na suvu, dehidriranu, zrelu i osetljivu kožu. Brzo se upija u dublje slojeve kože, a deluje tako što hrani kožu, omekšava je i vlaži, čineći je mekom i glatkom.
Ukoliko imate izuzetno suvu kožu, savetujemo vam da koristite hidratantnu kremu na bazi nevenovog ulja. Ona umiruje iritiranu kožu, smanjuje crvenilo i peckanje na koži izazvano spoljašnjim uticajima.
Još jednom ćemo vas podsetiti da ne izlažete svoju kožu suncu bez zaštite, a podjednako je važno da je svakodnevno pazite i mažete kako bi ona ostala mekana i elastična.
 

Povezani tekstovi

Da li brinete o svojim stopalima?

U letnje vreme stopala su pogotovo osetljiva, izlažu se pesku, kamenčićima i otvorena obuća će im takođe štetiti. Iako...

06.07.2012.

Zaštita kože od sunca

Ukoliko idete na godišnji odmor i izlažete se suncu kako biste pocrneli iako ćete posle toga provesti noći u bolovima...

19.07.2012.