Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Usne govore o vama

12 Decembar 2011
Usne govore o vama


Pune usne - Već sama pomisao na to deluje vrlo sexy. Ovaj oblik usana odmah vezujemo za Anđelinu Džoli i Skarlet Johanson. Žene sa punim usnama deluju vrlo sexy i izazovno, pomalo pohotno. Odvažne su i samopouzdane su. Pune usne ženi daju posebnu raskoš i sjaj.
široke usne - one kao što ima Julija Roberts. široh osmeh ukazuje na širok krug prijatelja. Osobe sa ovakvim oblikom usana su potpuni perfekcionisti, veoma su talentovani i predani su svom radu. Žene sa širokim usnama žele u potpunosti da kontrolišu vlastitu sudbinu.
Okrugle usne - Usne kao dugme imaju žene koje vole da znaju svaki detalj onoga što ih okružuje i vole da istražuju. One su po malo koketne i buntovne, a isto tako ljude privlače šarmom i neobičnim odevnim kombinacijama. Ovakve usne imaju Rejčel Bilson i Dru Barimor.
Tanke usne - Iako osobe sa tankim usnama ostavljaju utisak da su tihe i rezervisane, naprotiv ove osobe su veoma ugodne naravi. Takođe, osobe sa tankim usnama umeju da budu osetljive, i karakteriše ih intuitivnost. Gvinet Paltrou i Kejt Hadson su jedne od žena sa takvim usnama.
Usne u obliku mašne - Riz Viterspun ima ovakve zavodljive usne, po malo u obliku srca. Žene sa ovakvim usnama su nezavisne, reći će tačno šta misle i preuzeće sudbinu u svoje ruke. Onesu, takođe, zavodljive i ekspresivne. Njihov oblik usana otkriva da se ne boje suočiti sa životom i u potpunosti uživati u stvarima koje rade.
Usne sa spuštenim uglovima - Poput glumica Rene Zelveger i Natali Portman, žene koje imaju ovakve usne vrlo su tajanstvene pa tako i čuvaju svoju privlačnost. Veoma egzotične i oštroumne, umeju da budu izbirljive i teško im je ugoditi.

Bez obzira na oblik usana i vaš karakter, savetujemo vam da ih negujete, naročito zimi. Vlažne usne i vetar su loša kombinacija koja dovodi do pucanja i krvarenja. Da biste to izbegli negujte ih. Marigold je za vas pripremio Stik za negu usana čijom upotrebom će vaše usne usne biti lepe i meke. Kombinacija ulja nevena, jojobe, šargarepe, ruže i pšeničnih klica regenerišu dehidriranu i oštećenu kožu usana. Nakon nekoliko upotreba vaše usne će dobiti mekoću koja nije samo trenutna. Stik sadrži i vitamin E.

Povezani tekstovi

Pravila zimske nege kože

Hidrirajte vašu kožu. Čak i više puta dnevno mažite kožu kremama ili losionima. Ovo treba da činite pogotovo nakon kupanja...

03.12.2011.

Darujte najdraže Marigold paketićima

Ne morate mnogo da razmišljate šta je pravi poklon. Marigold se pobrinuo za to umesto vas. Pripremili smo Novogodišnje paketiće...

21.12.2011.