Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Negovane ruke odaju sliku o vama

18 Novembar 2013
Negovane ruke odaju sliku o vama


Ženske ruke, negovane i lepe oduvek su privlačile pažnju. Na njima se vekovima najbolje oslikavala klasna razlika. A ona se vidi i sada, ništa se bitno nije promenilo. Dugi ili uredno manikirani ženski nokti, sa nežnom kožom privlače pažnju više nego što mislimo, i odaju utisak negovane uredne žene koja drži do sebe.
Složićete se da suva ispucala koža na rukama nije nimalo primamljiva. Dame koje imaju ove probleme teše se činjenicom da se zimi nose rukavice, ali složićete se da one samo sakrivaju a ne rešavaju problem. Hladno vreme samo dodatno pogoršava situaciju. Pranje suđa i različiti deterdženti ugrožavaju izgled i kavlitet vaše kože.
Da bi se ta pojava sprečila ili sanirala, treba malo da posvetite pažnje vašim rukama i da ih negujete.
Najbolji način da to ostvarite nisu skupe kreme već prirodna kozmetika.
Blagotvorno dejstvo možete da ostvarite sa kombinacijom supstanci, koji imaju dejstvo prirodnog medikamenta kao što su ulje nevena, ulje žutog noćurka i pšeničnih klica, E vitamin, pčelinji vosak i propolis.
Nevenovo ulje ima brojne pozitivne efekte kao što su revitalizacija kože, sprečavanje nastanka upala i blaga stimulacija krvotoka. Neven se odavnina koristi za negu kože i ima višestruko dejstvo.
Ulje žutog noćurka deluje lekovito, pogotovu na kožu koja je suva, peruta se, svrbi, zateže, a pozitivni efekti primećeni su i u lečenju psorijaze i ekcema.

Kada se gore navedeni sastojci nađu u jednoj kremi oni ujedinjeni omekšavaju i hidriraju kožu ruku, a ujedno je štite od vetra, hladnoće i negativnih spoljašnjih uticaja.  Pritom ne sadrže veštačke boje, mirise i konzervanse.
Sve što vam je za zdravlje potrebno, nalazi se u prirodi, a vi samo treba da potražite. Na taj način rešavate jedan problem, a da pritom ne stvarate drugi i na bilo koji način štetite svom organizmu.
Crvenilo i ispucale ruke dame sebi ni zimi ne smeju da dozvole. Ruke su vaše ogledalo i ostavljaju snažan utisak na one kojima ih pružate. Negujte ih redovno, i sa ponosom ćete ih pokazivati umesto da ih se stidite.

 

Povezani tekstovi

Kako da naučite da odmorite?

Stil života koji ne poštuje ograničenja, brzina, posao, osmeh, lepota. Samo su neki od standarda koje morate ispuniti. Ukoliko, živite...

11.11.2013.

Negovane usne i blistav osmeh

Usne i harizmatičan osmeh su, prema brojnim istraživanjima od velikog broja muškaraca, okarakterisani kao nešto najprivlačnije na suprotnom polu.  Obazrivim...

25.11.2013.