Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Ova eterična ulja promeniće iskustvo masaže

29 Avgust 2019
Ova eterična ulja promeniće iskustvo masaže

Kada je organizam napet dolazi do posebne osetljivosti, od čestih promena raspoloženja, promena u funkcionisanju rada unutrašnjih organa, do lošeg izgleda kože i manjka koncentracije.

 

Načini da opustimo organizam i pokušamo da sprečimo pad imuniteta su razni. Napredak tehnologije doneo je terapiju plutanjem, napredne spa&wellness kao i detoks programe, ali i komercijalne tretmane u kozmetičkim salonima i na klinikama za medicinu i ulepšavanje. Jedan od starijih tretmana za relaksaciju, negu i oporavak iscrpljenog organizma jeste masaža koja se smatra jednim od najstarijih oblika fizikalne medicine. Načini za njeno izvođenje kao i preparati koji se koriste u tretmanu su razni... sigurno ste već čuli ili isprobali relaks, sportsku, antistres, anticelulit ili parcijalnu masažu. Mnogi zadovoljni korisnici prirodnih preparata Marigoldove laboratorije eterična ulja koriste za masažu. Ona na umirujuće i regenerativno dejstvo masaže dodaju aromaterapijski efekat, a utiču i na obnavljanje energije i dobar san. Iz Marigold laboratorije preporučujemo:

Eterično ulje ruzmarina

Poznato po svojoj moći da utiče na pravilnu funkciju mozga i centralni nervni sistem,eterično ulje ruzmarina rastvoreno u biljnom ulju može se koristiti za tretman bolnih regija. Olakšava glavobolje i bolove u mišićima, a nekoliko kapi ovog ulja dodatog u aroma lampu koja se može koristiti i tokom masaže, pospešiće koncentraciju i olakšati pamćenje.

Eterično ulje cimeta

Veoma cenjeno u aromaterapiji, ovo ulje koristi se za tretman iscrpljenosti, depresije i opšte slabosti organizma. Ono smanjuje grčeve i  mučninu usled umora i prodire duboko u kožu trenutno umiruje organizam i priprema ga za stanje relaksacije i opuštenosti. Prijatan miris cimeta podstiče lučenje endorfina i ako ga budete koristili za masažu vrlo brzo će vas potpuno osloboditi napetosti.

Eterično ulje žalfije

Borite se sa hroničnom nesanicom koja vam ne da sna do kasno u noć, pa ste dan kasnije  nervozni, uznemireni i loše funkcionišete? Stres se nataložio i stvara vam psihofizičke poteškoće koje ne prolaze? Imate blage simptome depresije? Vreme je za masažu eteričnim uljem žalfije! Njen specifičan, intenzivan i prodoran miris ali i dejstvo koje oslobađa od upala, uganuća i napetosti, učiniće da prodišete i udaljite se od svih gore navedenih tegoba.

Želite da probate još eteričnih ulja za masažu? Ovog meseca, celokupan asortiman je na sniženju od 15%! Pogledajte bogatu ponudu naše laboratorije i pronađite novu notu svoje masaže.

Povezani tekstovi

Sačuvajte lepotu lica Marokanskim arganovim uljem

Mnogi komercijalni kozmetički preparati više puta obećali su nam mladalački sjaj kože i glatko lice bez bora. Ako ste nekada...

01.08.2019.

Kako da odaberete pravu kremu za jesenju negu

Sada kad nam je koža umorna od besomučnog nazimeničnog kvašenja i sunčanja, pravi je čas da porazmislimo o tome kako...

23.09.2019.