Pozovite na: 063 530 151
Za porudžbine preko 2.000 dinara poštarina je besplatna
Marigold prirodna kozmetika

Ulje od smilja za savršeno blistavu i podmlađenu kožu

27 Februar 2020
Ulje od smilja za savršeno blistavu i podmlađenu kožu

Ulje smilja jedno je od najcenjenijih ulja koje se koriste za negu kože. Najpoznatije je po tome što ima sposobnost da ublaži vidljive bore i da kožu čuva od preranog starenja. Pogodno je za upotrebu kod svih tipova kože, jer obezbeđuje ono što je svakoj koži neophodno.

Ulje od smilja za lice

Verovatno vam je već dobro poznato da se ulje od smilja za lice koristi umesto kreme ili kao dodatak redovnoj nezi. Ukoliko ga koristite umesto kreme za lice, nanosi se na vlažnu kožu i to kružnim pokretima, dok se u potpunosti ne upije. Već nakon prve aplikacije primetićete da vam je koža mekša, nežnija i glatka.

Druga opcija je da ulje od smilja koristite kao serum za lice, koje će dodatno pojačati efekat vaše kreme i pružiti koži neophodne nutrijente i vlagu.

Ulje od smilja za kožu

Ulje od smilja za kožu čini čuda, jer je čini nahranjenom, gipkom i mekom. Redovnom upotrebom primetićete da koža postaje čvršća, elastičnija i podmlađena.

Takođe, ulje smilja može se koristiti i za kožu svih tipova, jer ima vraća neophodnu vlagu i mekoću. Često ga koriste osobe sa masnom kožom, jer ulje smilja umiruje upalne procese i reakcije na koži.

Posebno je cenjeno kao sredstvo koje ublažava staračke i sunčane pege i fleke. Korišćenjem ulja od smilja za kožu zahvaćenu pegama, primetičete da one vremenom postaju svetlije i manje primetne.

Ulje smilja gde kupiti

Ako se pitate gde kupiti ulje od smilja, dobra vest je da možete učiniti na našim prodajnim mestima , kao i preko zvaničnog Marigold sajta . Ukoliko se odlučite za kupovinu preko sajta, imajte u vidu da je poštarina besplatna ukoliko vaša porudžbina iznosi preko 2.000 dinara. Ako ulje smilja poručite pre 12h, stići će na vašu adresu u toku sutrašnjeg dana.

Ulje smilja za lice iskustva

Iskustva onih koji su probali ulje smilja za lice uvek su pozitivna, jer su za kratko vreme vidljivi izuzetno dobri rezultati. Naročito kada je u pitanju zrela koža, koja u kratkom roku uspeva da vrati svoju svežinu i gipkost. Ukoliko ste posvećeni adekvatnoj nezi kože, dobar efekat neće izostati. Blagotvorno deluje na kožu lica, a najbolji efekat postići ćete ukoliko kombinujete ulje i hidrolat smilja . Ovakva kombinacija obezbediće vam savršeno glatku i podmlađenu kožu.

Ulje od smilja cena

Kada je u pitanju ulje smilja cena je zaista pristupačna i ne predstavlja preveliki izdatak u porodičnom budžetu. Naročito ako se uzme u obzir da jedna bočica od 30ml zaista dugo traje. U Marigold online shopu za ulje smilja cena je 780 dinara, a tokom avgusta dostupan je po akcijskoj ceni sniženoj 10%.

Svoje ulje smilja možete poručiti u svakom trenutku preko naše online prodavnice .

Sve informacije o proizvodima dostupne su vam preko naših društvenih mreža Facebook i Instagram , ili pozivom na broj telefona 063/530-151.

Povezani tekstovi

Arganovo ulje za lice - Kako se koristi i kakvo ima delovanje

Arganovo ulje za lice može da učini čuda i definitivno je jedan od onih preparata koji su u današnje vreme...

31.01.2020.

Kako napraviti efikasan preparat za dezinfekciju - Eterična ulja za dezinfekciju doma

Eterična odnosno esencijalna ulja dobijaju se destilacijom biljaka i na taj način se ekstrahuju sve njihove važne supstance koje ispoljavaju...

31.03.2020.